Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşim Salkım, Evlat Kokusu dizisiyle ekrana dönüş yaptı

Yeşim Salkım, Evlat Kokusu dizisiyle ekrana dönüş yaptı

tarafından ker_def

yesim-salkim

GERÇEK SIR ŞÖHRETTE VE ZENGİNLİKTE DEĞİL

◊ Şöhreti nasıl tanımlarsın? İyi ve kötü yanları?
– Jim Carrey’nin çok güzel bir lafı var; “Umarım insanların hepsi bir gün çok zengin ve şöhretli olur, gerçek sırrın bu olmadığını anlarlar” diye. Sonuna kadar katılıyorum kendisine.

BENDEN ARTIK SEVGİLİ DEĞİL ÇOK GÜZEL ARKADAŞ OLUR

◊ Hayatında biri var mı?
– Hayır, yok. İki sene oldu Hakan’la (Eratik) ayrılalı. Sonrasında denedim, yemeğe çıktım, sohbetler ettim falan. Baktım güzel arkadaş oluyor benden. Başka bir şey olmuyor artık.

◊ Senden erkeğe mi, kadına mı daha iyi arkadaş olur?
– İkisine de. Ben karşı taraf istediği sürece hayatına girerim, istemediği zaman uzak dururum. Haddimi bilirim yani.

◊ “Sanat dünyasından dost olmaz” demiştin…
– Sanat dünyası içindeki herkesin derdi başından aşkın. Bu çok egosantrik ve şizofrenik bir meslek. Bize kişilik değiştirtiyor. Yani ben senin derdine o an için üzülebiliyorum, o an için destek olmaya çalışıyorum ama seni satmam da bir o kadar kolay oluyor. Çünkü mesleğin kökünde bu var.

◊ Biraz da karakter meselesi değil mi bu? Tanıdığım kadarıyla sen bunu yapmazsın…
– Bu mesleği gönülden değil de şöhret için yapanların arkadan vurması daha kolay oluyor. Ben o dili bilmiyorum. O nedenle sırtından çok vurulmuş bir kadınım. Benim üç-beş arkadaşım, ailem var, onlar bana yeter. Bir de sevdiğim mesleğim var; şarkı söylemek ve oyunculuk yapmak. Son birkaç senedir oyunculuğa daha çok ağırlık veriyorum. Bir de kötülük benim hamurumda yok. Kötülük yapmak yerine nötr kalıyorum. Ben, benimle olan ilişkisine bakıyorum. Bana ne yaşatmış ve ben onu unutabilmiş miyim…

◊ Unutabiliyor musun? İntikam duygun var mı?
– Yok. Sadece inancım çok kuvvetli. Söylediğimiz cümlelerin, kurduğumuz hayallerin evrene yazıldığına inanıyorum. Yüreğimden atamadığım bazı şeyler tabii ki var. Ama zaman içerisinde büyüdükçe, olgunlaştıkça onları öbür dünyaya bırakmaya meyilli oldum.