Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

tarafından ker_def

Star TV ekranında perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Yüz Yıllık Mucize dizisinin hikayesi farklı ve oyuncu kadrosu da çok özel bir şekilde oluşturulmuş durumda.

Nuran Evren Şit’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini usta isimlerden Hilal Saral’ın yapmakta olması da önemli bir detay olarak gözüküyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda başrollerdeki Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ismi çok konuşuluyor. Tabii ki iki başrolün uyumu ve enerjisi çok önemli. Ancak dizinin tüm oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman çok özel isimler olduğu da gözüküyor.

“Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra…”

Dizinin yan karakterlerini canlandıran isimler bunlar. Özellikle Hümeyra’nın yeniden dizi setlerine dönmesi çok anlamlı olacak.

Zerrin Tekindor da müthiş birikimini setteki gençlere aktarırken, ekran başındaki izleyicileri de yine mest edecektir.

Genç oyuncular arasında son dönemde öne çıkan Ecem Çalhan ile Yalçın Hafızoğlu’nun da dikkat çekeceklerini söylemek yanlış olmayacaktır.

Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk bölümü 23 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.

Dizinin hikayesinde, günümüzde 130 yaşında olan Ali Tahir (Birkan Sokullu); hayatıyla ilgili önemli bir karar verdiğinde Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşır.

Bu karşılaşma ve tanışma sonrası hem Harika hem de Kemal için yeni bir sayfa açılacaktır.