Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul dizisi için izleyici senaryoyu kendisi yazdı!

Zalim İstanbul dizisi için izleyici senaryoyu kendisi yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşan Zalim İstanbul dizisinin 33.bölümünde Şeniz’in binadan aşağıya düştüğünü gören izleyiciler senaryo yazmaya başladı. En çok da Şeniz’in sakat kalması, tekerlekli sandalyeye muhtaç duruma düşmesi ve Nedim’in geçmişteki hali ile yer değiştirmesi istekleri var.

Zalim İstanbul’un 33. bölümünde Şeniz’den hesap soran Agah, onu bir binanın çatısında kıstırdı. O anlarda Şeniz çatıdan düştü. Sonunun ne olacağı merak konusu… Ancak izleyiciler bunun bir rüya olmasını istemiyor. Şeniz’in aynı Nedim’in ilk zamanları gibi tekerlekli sandalyeye muhtaç duruma gelmesini arzu ediyorlar.

Zalim İstanbul’un 33.bölüm 2. fragmanı sosyal medyada paylaşılınca dizinin artık finale doğru gittiği izlenimi de herkeste oluştu. Zaten 7-8 bölüm içinde yapımın final yapmasının beklendiği de iddia ediliyordu. Düşen reytingleri ve senaryoya yapılan eleştiriler ile bu sezonu tamamlaması bile zora giren Zalim İstanbul’da Şeniz’e ne olacağı en çok merak edilen konu…

“Şeniz ölürse kurtulur, Nedim’in sandalyesi Şeniz’i bekliyor” diye yazan dizinin takipçileri, senaristlere de bu yolla mesaj yollamış oldu. İşte Zalim İstanbul 33.bölüm 2. fragmanı: