Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde Deniz Uğur’un büyük sevgisi, Bahar Şahin’i çok etkiledi!

Zalim İstanbul dizisinde Deniz Uğur’un büyük sevgisi, Bahar Şahin’i çok etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bahar Şahin’in Deniz Uğur için duygusal mesajı anlam yüklüydü! Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bahar Şahin, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Dizide Ceren’in annesi Seher’i canlandıran Deniz Uğur ile yakın bir bağ kuran Bahar Şahin, sosyal medyadan paylaştığı mesajıyla kalbindeki duyguları cümlelere döktü.

3 çocuğu bulunan Deniz Uğur’un sette kendisini çocuklarından ayırmayan ilgisine dikkat çeken Bahar Şahin, Deniz Uğur’a olan yakınlığını anlattı.

Uğur’un doğum günü nedeniyle yapılan partiden görüntüler de paylaşan Bahar Şahir, şu ifadeleriyle duygularını ifade etti:

“Haftada 7 gün. Günde 14-15 saat. Haftada aşağı yukarı 98-100 saat beraber bir arada bu kadar bağ kurmak zorunlu bir hale gelmişken, ilgisiz ve zor bir insan olabilirdin. Yani hiç değilse ben hep öyleleriyle karşılaştım.

Gönlünden bizimle kurduğun bağ, 3 evladından ayırmadığın sevgiye çok yakın olması bizim sana anne dememizin sebebidir.

İyi ki doğdun anne… Balonlarını senin için dilek tutup gökyüzüne uçurdum. Gökyüzü kadar uçsuz, bucaksız, güzel, sağlıklı bir ömrün olsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, seni çok seviyorum – seviyoruz.”

Zalim İstanbul dizisinde Deniz Uğur'un büyük sevgisi, Bahar Şahin'i çok etkiledi! 7