Ana sayfa Dizi Fragmanları Zengin ve Yoksul 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Zengin ve Yoksul 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Damla Colbay, Elif Doğan, Gülcan Arslan, Tuna Orhan, Eren Hacısalihoğlu gibi önemli isimleri yer aldığı Zengin ve Yoksul dizisi ilgi görmeye devam ediyor. Yeni bölümüyle 28 Nisan Pazar akşamı ekranda olacak diziden üst üste fragmanlar geliyor.

4. bölümden 2. fragman da yayınlandı. Yeni bölümün şifresi şu: “İnsan yoksulluktan değil, sevgisizlikten korkmalı…” Yeni bölümde neler olacağının detayını videodan izleyebilirsiniz.

İzleyiciler ise bir önceki fragmana yaptıkları yorumda Aleyna ve Karan ikilisinin aşırı klişe çift olacağı eleştirisi yapmakta. Dizinin bazı takipçileri Aysel ile Karan’ın aşk yaşamasını istediklerini yorumlara yansıtıyor.

Zengin ve Yoksul 21 Nisan Pazar 3. bölümde neler oldu?

“Sen ne kadar iyi yüreklisin böyle…”

Aleyna’nın vurulması herkesi şok etmiştir. Karan ve Aysel de yaşananlardan dolayı büyük üzüntü içindedirler. Ancak Aziz’in yeni hamlesi gecikmez. Sema’nın kurtulabilmesi için Karan’ın ödemesi gereken bir bedel vardır. Bu esnada Aleyna’nın babası ile ilgili öğreneceği şeyler şok eder; Aleyna herkesi şaşırtacak bir adım atar.

Meral, kendisine yeğeni ve kocası ile ilgili mail atan kişinin peşine düşer. Aysel ve Karan, Aziz’in pis işlerinden birini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir oyuna girişirler. Acaba bu işten sıyrılmaları, umdukları kadar kolay olabilecek mi?