Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, kayınvalidelere rağmen yaptığı hamle ile finalde herkese ‘oh’ çektirdi!

Zuhal Topal, kayınvalidelere rağmen yaptığı hamle ile finalde herkese ‘oh’ çektirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programı, kimi zaman kayınvalidelerin haksız ve gereksiz eleştirileri nedeniyle ekran başındakilere saç baş yolduruyor!

Bu hafta da benzer bir durum yaşandı ve izleyenlerin verilen puanlara ekran başında isyanını, adeta Zuhal Topal da duymuş olacak ki hafta boyunca serzenişte bulundu.

Özellikle herkesin hak ettiğine inandığı sofralara düşük puan verilmesi, Zuhal Topal’ı kimi zaman müdahale edip puanı değiştirtmeye kadar götürdü.

Final gününde gelinlerin de isyan ettiği durum için Zuhal Topal, “Yiyorlar yiyorlar yine 3 veriyorlar” diyerek tepki gösterdi.

Bazı haftalar gelinlere hakettikleri puanı verdiği için adaleti sağlamayı başaran Zuhal Topal, bu hafta da başarılı oldu ve ekran başında herkese adeta bir ‘oh’ çektirdi!

Hafta içinde yarışan Antepli Gülşah gelinin, her biri çok zahmetli Antep lezzetlerini masaya sunduğu ama hak ettiği puanı alamaması nedeniyle ekran başında programı izleyenler de çok şaşırmıştı.

Zeynep, kayınvalidelerden 12 puan alınca çok üzülmüştü ama Zuhal Topal’dan aldığı 9 puanla öne geçmeyi başardı.

Kayınvalidelerin strateji yapmalarına kurban giden Gülşah ve Sena gelin, Zuhal Topal’ın verdiği puanlar sayesinde birinci olmayı başardılar. 10 bin TL ödülü bölüşen gelinlerin aldığı sonuç, programı izleyenleri de memnun etti.

Hafta boyunca Zuhal Topal’ı izleyenler, en azından final günü adaletin bir şekilde sağlanmasıyla da ‘oh’ çekti!

KİM KAÇ PUAN ALDI? BİRİNCİ KİM OLDU?

Bu haftanın en az puanını alan ve 5. olan gelini Filiz gelin oldu. Kayınvalideler 9 ve Zuhal Topal 5 puan verdi.

Haftanın 3. ve 4.’sü aynı puanı aldılar. Gülşah ve Gamze 19 aldı. Gamze 13, Gülşah 13 puan aldı. Zuhal Topal, her iki yarışmacıya da 7 puan verdi.

Zeynep ve Sena finale kaldı. Programın sonunda Zuhal Topal, sürpriz sonucu açıkladı.

Her iki gelin de 21 puan alarak birinciliği paylaştılar.

Zeynep kayınvalidelerden 12, Zuhal Topal’dan 9 puan alırken, Sena kayınvalidelerden 14 ve Zuhal Topal’dan aldığı 7 puan alarak 21 puanla birinci oldu.