Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 28 Ocak Pazartesi günü yarışmacısı, Zuhal Topal’ı kahkahalara boğdu!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 28 Ocak Pazartesi günü yarışmacısı, Zuhal Topal’ı kahkahalara boğdu!

tarafından zk zk
Fox TV’nin hafta içi her gün yayınlanan programı Zuhal Topal’la Sofrada’nın ilk gün yarışmacıları Ruhşan Hanım ve müstakbel gelini Seda Gül…
Televizyongazetesi/Detay

Kayserili olan Ruhşan Hanım, 42 yaşında ve 4 çocuk annesi. Kendisinin çok cana yakın olduğunu söyleyen Ruhşan Hanım, gelininden de aynı samimiyeti bekliyor.

Seda Gül ise Kahramanmaraşlı ve 21 yaşında. 6 aylık nişanlı olan Kayserili Seda Gül, yarışmayı kazanırsa alacağı parayla düğünlerini yapmayı planlıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 28 Ocak Pazartesi günü yarışmacısı, Zuhal Topal'ı kahkahalara boğdu! 7

Zuhal Topal, kayınvalide Ruhşan Hanım’ın hızlı bir şekilde ve hiç durmadan konuşması üzerine yeni haftada diğer kayınvalideleri hiç konuşturmayacağını söyleyerek konuşmaları kahkahalarla dinledi. “Yarısını anlıyorum ama yarısını anlamıyorum fakat çok eğleniyorum şu an” diyen Zuhal Topal, ilk karşılaşmada kahkahalarını tutamadı.

Ruhşan Hanım’ın yeni haftaya gülme krizine sokan konuşmasıyla başlayan Zuhal Topal’la Sofrada yarışması, Ruhşan Hanım sayesinde hayli eğlenceli geçecek gibi duruyor…

Seda gelinin menüsü ise şöyle olacak:

Tavuklu dövme çorbası

Ispanaklı börek

Zade kebabı

Yeşil mercimekli bulgur pilavı

Mevsim salatası ve cacık

Cevizli burma tatlısı