Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada hesap hatası, Fox TV’ye ders oldu!

Zuhal Topal’la Sofrada hesap hatası, Fox TV’ye ders oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada programı 2. sezonun sonlarına yaklaştığı bu dönemde koronavirüs salgınına karşın,özel alınan tedbirlerle yayınlarına devam ediyor. Yine de birçok kişinin bir arada bulunduğu çekimlere yönelik eleştiriler sürüyor. Geçtiğimiz hatfa ise Zuhal Topal’la Sofrada programında bir büyük eleştir ve bir de büyük yanlış yapıldı.

Programın içeriğine yönelik en ciddi eleştirilerden birisi geçtiğimiz hafta izleyicilerden geldi. 10 Nisan Cuma günü kazanan isim belli olunca Zuhal Topal’a yönelik, puanlamada haksızlık yaptığı ve bir başka gelinin kazanmaması için yüksek puan verdiği şeklinde sosyal medyada eleştiri dalgası yükseldi. Benzer yorumlar çok fazlaydı ve ilk kez Zuhal Topal’ın puanlamasına yönelik bu kadar ciddi şekilde ses yükseltildi.

Bir diğer konu ise Fox TV’nin yaptığı hesap hatasıydı… Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 10 Nisan Cuma günü haftanın finali bölümü, ana haber bülteni öncesinde değil de bültenin sonrasında yayın konuldu.

Saat 16.00’da önce haftanın kolajı yayınlandı, sonra ana haber bülteni ekrana geldi ve daha sonra 20.30-22.00 saatleri arasında da Zuhal Topal’la Sofrada haftanın finali izleyicilerle buluştu.

Ancak bu büyük bir hesap hatasıydı, sosyal medyada izleyicilerden ciddi tepki gördü. Özellikle da kadın izleyiciler, eşleri ile sorun çıkabileceği gerçekçesiyle bu saatin çok yanlış olduğunu izleyemeyeceklerini belirten yorumlar yaptı.

Sonuç olarak,reyting tablosu ortaya çıktığında görüldü ki haftanın finali ilk 10 program arasına bile girememişti. Bu durum da program adına çok kötü bir deneyim olarak kaldı.

17 Nisan Cuma günü Fox TV yayın akışında durum nasıl diye sorarsanız, hatadan vazgeçilmiş ve program 16.00’da başlayıp 19.00’da her zaman olduğu gibi kazanan isim açıklanarak sona erecek.

Zuhal Topal'la Sofrada hesap hatası, Fox TV'ye ders oldu! 7