Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında çileden çıkan gelin, kayınvalideyi fena haşladı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında çileden çıkan gelin, kayınvalideyi fena haşladı!

tarafından ker_def
Fox TV’nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada, kayınvalide ve gelinlerin atışmalarıyla hafta içi her gün ilgiyle izlenmeye devam ediyor…
Televizyongazetesi/Detay

Zuhal Topal’ın bile çoğu zaman şaşkınlıkla izlediği kayınvalideler, kendi gelinlerini birinci çıkarmak için olmadık numaralar, eleştiriler, stratejiler yapmaya devam ediyorlar.

Yemekleri beğenseler bile ‘beğenmedim’ diyen kayınvalideler, üstüne bir de sürekli gelinleri yavaş servis yaptıkları konusunda uyarıp duruyorlar.

Hafta içinde yarışan Şeyma Kılınç ve Kayınvalide Saliha Kılınç’ın evinde yaşanan bir olayda, gelin çileden çıkınca, lafını da esirgemeyerek herkesi şaşırttı!

23 yaşında 3 yıllık evli Şeyma Hanım, bir erkek çocuk annesi ve aynı zamanda 7 aylık hamileydi.

Şeyma gelin, market alışverişi sırasında hamileliği nedeniyle zor anlar yaşadı ve geline eşi de yardımcı oldu.

Kilis mutfağından yemekler hazırlayan gelin Şeyma, hamileliğine rağmen tüm yemeklerini yetiştirip, masasını da kurmayı başardı.

Servis sırasında zaman zaman ağır hareket etmekle eleştirilen gelin, özene bezene yaptığı yemeklere gelen yorumların da beklediği gibi olmaması üzerine gerildi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında çileden çıkan gelin, kayınvalideyi fena haşladı! 7

Tüm yorgunluğuna karşın masaya servis yapmaya devam eden gelin, tatlı servisinin geç gelmesi üzerine Esengül hanımın “Sonunda geldi” şeklindeki yorumundan sonra iyice gerilerek lafını esirgemedi!

Şeyma gelin, bu eleştiri üzerine adeta bir patlama yaşadı ve “Şükretmeniz gerekiyor!” yanıtını verdi.

Zuhal Topal’ın kalakaldığı o anlarda Fatma Hanım, gelini sözlerinden dolayı eleştirmeye başladı.

Şeyma Hanım ise lafını esirgemedi ve sinirli bir şekilde “İki canlıyım. Servisin yavaş olması normal. Elimi çabuk tutmam gerekiyor. Onu göz önünde bulundurursanız sevinirim” diyerek kayınvalideleri susturdu.

Masada bu söz üzerine başka bir şey söyleyemeyen kayınvalideler, sofradan kalktıktan sonra yapılan yorumlarda “Hamileyse katılmasaydı” tepkisini verdi.