Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde büyü bozuldu, reytingde işler kötüye döndü!

Zümrüdüanka dizisinde büyü bozuldu, reytingde işler kötüye döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Zümrüdüanka dizisinin ilk 9 bölümden oluşan birinci sezonu izleyicilere ekran başında heyecan yaşattı. Ceren Yılmaz kötü eleştirilerle başladığı sezona, performansını artırarak durumu değiştirerek devam etti.Alp Navruz ise her zamanki gibi başarılı performansı ile alkışlandı.

Zümrüdüanka dizisinin çok sevilmesini sağlayan özelliği karakterlerin iyi oturması ve doğallığı idi… Karakterlerin izleyiciler tarafından beğenilmesi, oyuncuların da karakterlere oturması, dizinin hikayesinin de izleyiciyi yakalaması sonucu başarı geldi.

Ancak ikinci sezon keşke bu şekilde başlamasaydı… Diziye daha heyecan ve aksiyon katmak adına yapılan yenilikler olumsuz yansıdı. “Sanki başka dizi izledim” diye yorum yapan birçok izleyici, Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonunu pek de beğenmedi. İlk sezondaki halini aradıklarını belirten birçok yorumu sosyal medyada bulabilirsiniz.

Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu gibi iki başarılı ismi kadrosuna katan dizinin daha çok ilgi göreceği tahmin ediliyordu. Ancak hikayedeki ciddi savrulmalar sonucu 10.bölümün ardından Zümrüdüanka hayranları bir hayli mutsuz oldu.

Bu durum reytinglere de yansıdı. Zümrüdüanka’nın büyüsünün bozulduğunu anlatan sonuçlar yapım ekibi için önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Totalde 3,27, AB’de 2,66 ve ABC1 grubunda ise 2,62 reyting oranları pek de iyi bir sonucu işaret etmiyor.