Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat ve Engin Akyürek’in keşfedildiği o yarışma ekranlara yeniden geliyor…

Beren Saat ve Engin Akyürek’in keşfedildiği o yarışma ekranlara yeniden geliyor…

tarafından zk zk

Şimdilerde dizi ve sinema filmlerinin aranılan yüzü olan Beren Saat ve Engin Akyürek, Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışmada keşfedilmişlerdi. Ekranlarda büyük ilgi gören ama sonrasında devam etmeyen program, yeni yeteneklere şans vermek için geri dönüyor.

Vatan Gazetesi’nde Oya Doğan, Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan ile yaptıkları röportajı köşesine taşıdı ve şunları yazdı:

“Türkiye’nin Yıldızları geliyor

Suavi Doğan eski bir televizyoncu. Özellikle format tarafında çok başarılı bir isim. Hatta Türkiye’nin Yıldızları’nın yapımcısıydı. Yani Beren Saat, Engin Akyürek gibi starlar onun yarışmasından çıktı. Show TV Genel Müdürü olduğundan beri kanalda çok fazla format yayınlanıyor.

Doğan, “Ben formattan geldiğim ve izleyici Show TV’de format izlemeyi sevdiği için devam edeceğiz. Fakat dünyada formatta da sıkıntı var. Ancak en büyük sıkıntımız; Türkiye’de format sunacak doğru düzgün isim yok. Bir elin parmaklarını geçmiyor. İsimler genelde oyunculuğa yönelip, sunuculuğu ikinci plana atıyor. Oysa sunuculuk çok zor iş. Kimse zor kısmıyla ilgilenmek istemiyor. Hemen olsun ve bitsin isteniyor. Bu yıl Güldür Güldür, Çocuktan Al Haberi devam edecek. Ancak önümüzdeki yıl Türkiye’nin Yıldızları’nı yapmayı düşünüyoruz. Böylece hem sektöre yeni yüz kazandırabiliriz, hem format seyirci açısından da eğlenceli olabilir” diyor.”