Ana sayfa Dizi Haberleri 11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri… Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri…

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri… Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanallar yaz sezonuna çok önceden hazırlıklarını yaptı. Hikayeler onaylandı, oyuncular seçildi, çoğunun çekimleri başladı, bazılarının tanıtımları yayınlanmakta. Heyecan yaratan yeni dizi çiftleri, yeni hikayeler izleyiciyi bekliyor…

Her yaz olduğu gibi ağırlık yine romantik komedi dizilerinden yana… Haziran ayında birer birer ekrana gelecek olan diziler, başrolleriyle dikkatleri çekmeyi başardı bile!

Hayranlarının heyecanla beklediği bu dizilerle ilgili detaylı bilgiler aşağıda yer alıyor… Önümüzdeki günlerde bu dizileri ve çiftleri çok konuşacağız…

Bu dizilerden üçü, halen yayında olan Menajerimi Ara ile Nisan ortasında ara veren Sen Çal Kapımı dizisi. Bir de Show TV’nin bir bölüm yayınlanan ve Kırmızı Kamyon olarak ekrana getirilen, sonradan geri çekilerek yaz ayında Kahraman Babam olarak duyurulan dizisi… Geriye kalan 8 dizi ise tam bir sürpriz!

Yaz ekranını süsleyecek dizilerle ilgili olarak tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. Yayın tarihleri de bazılarının belli oldu.

Kanal D, yaz aylarından 2 dizi ekrana getirecek. Baht Oyunu ve Aşkın Tarifi…

BAHT OYUNU

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 17

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirmeye hazırlanıyor.

Eğlenceli hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve genç yıldızlarla usta isimleri buluşturan oyuncu kadrosu ile öne çıkan ‘Baht Oyunu’nun çekimleri son derece eğlenceli bir ortamda devam ediyor. İlk tanıtımıyla büyük ilgi gören ve yaz ekranının fenomen dizisi olacağının sinyallerini veren ‘Baht Oyunu’ çok yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak. Dizinin henüz yayın tarihi belli değil…

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

AŞKIN TARİFİ

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 18

Kanal D’nin, çekimleri tüm hızıyla devam eden yeni dizisi Aşkın Tarifi’nin yayın tarihi belli oldu. 7 Haziran Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan dizinin ikinci tanıtımı da ilgi gördü. Aşkın Tarifi; Gaziantepli Fırat şefin, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a ders vermek isterken, gerçek aşk ile buluşmasını konu alıyor.

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

Aşkın Tarifi’nin genel hikayesi şöyle;

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?

Atv ise yaz için iki dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Baş Belası ve Kalp Yarası…

BAŞ BELASI

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 19

Başrolünde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldıkları dizinin yapımcılığını ARC Yapım üstleniyor. Polisiye türündeki dizinin yönetmenliğini Murat Onbul üstlenmekte. Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan dizinin afiş çekimleri de Mayıs ayında gerçekleştirildi.

Baş Belası dizisinde ayrıca Bülent Düzgünoğlu, Taner Rumeli, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt ve Buçe Buse Kahraman rol alıyor.

İrem Helvacıoğlu, Baş Belası’nda çocuğunun babası bir cinayete karıştıktan sonra ortalıktan kaybolan ve bir psikolog olan İpek karakterine hayat verecek.

Dizide Seçkin Özdemir ise cinayet büro başkomiseri Şahin’i canlandıracak. Baş Belası, emniyette cinayet büroda işe başlayan İpek ile tamamen zıt karakterdeki İbaş komiser Şahin’in eğlenceli ve heyecanlı hikayesini anlatacak.

KALP YARASI

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 20

Atv ekranları için hazırlanan Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisinin çekimleri kısa süre önce başlamıştı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel’in yer aldığı dizi Antakya’da çekiliyor.

Kanalın sosyal medya hesabından yayınlanan paylaşımda, “Yaz sezonunun en iddialı, en coşku dolu yapımlarından biri olacak Kalp Yarası, genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren güçlü oyuncu kadrosu, Hatay’ın eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya gün sayıyor” sözlerine yer verildi.

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının ortasında yaşanan bir aşk öyküsünün anlatıldığı dizide, Ferit ve Ayşe’nin hikayesi etkileyici bir dille anlatılıyor.

Yönetmen-yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun Teklif isimli hikayesinden uyarlanan dizide ayrıca Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper da rol alıyor.

Fox TV ise henüz yerli ismi belli olmayan Cunning Single Lady uyarlaması bir dizi ile Sen Çal Kapımı dizilerini ekrana getirecek… Sen Çal Kapımı, 9 Haziran Salı akşamı ekranda olacak, diğer dizinin yayın tarihi ise belli değil…

CUNNING SINGLE LADY UYARLAMASI…

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 21

Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinin yerli uyarlamasında başrolde İlhan Şen ve Burak Yörük ile birlikte yer alıyor. Romantik komedi türündeki dizide ayrıca Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç ve Sevda Baş da oynuyor. Diziye katılan son isim ise Günay Karacaoğlu oldu.

2014 yılında Güney Kore’de yayınlandığında büyük ilgi gören yapımın yerli versiyonu da merak konusu. Hikayesi ise özetle şöyle:

Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır ancak çok büyük zorluklar çektiği bu evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Günün birinde Leyla bu şirkette işe başlar.

SEN ÇAL KAPIMI

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 22

Fox TV’nin geçtiğimiz yaz ekrana gelmeye başlayan ve sezonda da devam eden dizisi, Nisan ortasında ara vermişti. Kanal akıllıca bir hamle ile dizinin reytingleri düşük olsa da farklı ülkelerde de gösterilmekte olan ve sosyal medya desteği de dünyada büyük ses getiren yapıma devam kararı aldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizinin yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz hafta yayınlandı. Çekimleri de başlayan dizinin 9 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacağı da açıklandı.

STAR TV’de yaz ekranında üç dizi yayınlanacak. Kazara Aşk, Ada Masalı ve Menajerimi Ara…

KAZARA AŞK

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 23

Star’ın yeni dizisi ‘Kazara Aşk’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı ‘Kazara Aşk’tan yeni bir tanıtım yayınlandı. Hikayeye dair ipuçlarının verildiği tanıtım büyük beğeni topladı. Dizinin iki başrol oyuncusu Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in iyi bir uyum sağlamış olması ve enerjilerinin de tuttuğu setten gelen fotoğraflara yansıdı.

Yapımına Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor. ‘Kazara Aşk’ çok yakında seyircisi ile buluşacak…

Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk’ta ayrıca Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz da rol alıyor…

ADA MASALI

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 24

Bu yaza romantik hikayesiyle damga vuracak Ay Yapım’ın Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u buluşturan yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’in Seferihisar ilçesinde yapılıyor.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı, Ay Yapım’ın Ali Bilgin yönetmenliğindeki yeni dizisi ‘Ada Masalı dizisinin tanıtımları da beğeni topladı. Romantik hikayesiyle yaza damga vuracak dizi merakla bekleniyor.

Son dönemin beğenilen, başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı dizide ikili dışında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler yer alıyor.

Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Star TV iddialı yapımı, 15 Haziran Salı akşamı ekranda olacak…

MENAJERİMİ ARA

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 25

Star TV’de yayınlanan Ay Yapım imzalı dizi, Eylül ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun olduğu dizinin, yazın da devam etmesi kararı alındı.

Canan Ergüder’in meme kanserine yakalanması ve tedavisi için bir süre diziye ara vermesiyle birlikte Serhat Teoman da diziden ayrılmıştı. Bu arada diziye Özge Borak dahil oldu. Menajerimi Ara, Pazar günleri ekrana geliyordu. Sezonda yine aynı gün yayınlanacağı tahmin ediliyor.

SHOW TV ise iki yeni diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor: Cam Tavanlar ve Kahraman Babam…

CAM TAVANLAR

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 26

Cam Tavanlar dizisi, 9 Haziran’da izleyici ile buluşacak. Show TV’nin iddialı yapımı olan dizinin verdiği mesaj büyük. Kadınların iş yerlerinde yaşadığı sorunları öne çıkartan bir yapım olması beklenen dizi merakla bekleniyor.

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı, Kerem Çatay ve Ömer Özgüner ortaklığında kurulan Ojo Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi ‘Cam Tavanlar’ keyifli hikayesiyle yaz döneminde izleyicilerin içini ısıtmaya geliyor.

İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılacağı diziden yeni bir tanıtım yayınlandı. Romantik tanıtımda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın uyumu dikkat çekiyor.

Başarılı senarist Meriç Acemi’nin kaleminin Fehmi Öztürk’ün rejisiyle buluşacağı ve izleyenleri renkli, keyifli bir dünyanın içine çekecek dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

KAHRAMAN BABAM

11 yaz dizisi geliyor! İşte kanalları ve yayın tarihleri... Ada Masalı, Baht Oyunu, Sen Çal Kapımı ve diğerleri... 27

Show TV’de izleyici ile buluşacak olan, 10. Ev imzalı ‘Kahraman Babam’ dizisinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Duygu yüklü ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan dizi 14 Haziran Pazartesi ekran yolculuğuna başlıyor.

Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle dikkat çeken ‘Kahraman Babam’ bir baba kızın duygu yüklü hikayesini ekranlara getirirken, kahraman itfaiyecilerin zorlu mücadelelerini göstererek aksiyon dolu sahnelere imza atmaya hazırlanıyor.

Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleminin Osman Kaya’nın rejisiyle buluştuğu ‘Kahraman Babam’ın oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam rol alıyor…