Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 14 Mayıs Perşembe 86. bölümde Thapki’nin kıskançlık krizi

Aşk Bir Rüya 14 Mayıs Perşembe 86. bölümde Thapki’nin kıskançlık krizi

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 14 Mayıs Perşembe günü 86. bölümü izleyici ile buluşacak. Saat 22.30’da Kanal 7’de yeni bölümde neler yaşanacak? Detayları haberimizde bulabiliriniz. Thapki’yi bekleyen sürpriz ne?

Aşk Bir Rüya’da Vasu Şada’nın Thapki’ye bir oyun oynadığını anlayınca onu cezalandırır. Thapki ve Bihan arasında ise kıskançlık krizleri yaşanır. Bihan Thapki’nin tuzağına düşecek mi?

Vasu Thapki’yi küçük düşürmeye çalışan radyo programcısına ders vermek ister. Programcının yanına gittiğinde Şada’yı görünce çok öfkelenen Vasu, Thapki’ye yaptığı kötülükler yüzünden ona kızar. Şada bir yolunu bulup kendisini affettirmeye çalışır.

Hamileliği yüzünden ona bir şey demek istemeyen Vasu yine de ceza alacağını söyler. Thapki ve Bihan arasında ise kıskançlık krizleri yaşanır. Bihan’ı hayranı olduğu oyuncu Katrina’dan kıskanan Thapki ona bir oyun oynar. Bihan Thapki’nin bu tuzağına düşecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan