Ana sayfa Dizi Haberleri 2017 yılında hakkı yenen diziler! Fazilet Hanım ve Kızları, Vatanım Sensin, Savaşçı!

2017 yılında hakkı yenen diziler! Fazilet Hanım ve Kızları, Vatanım Sensin, Savaşçı!

tarafından ker_def

Öte yandan popülerlikle başarıyı eşdeğer tuttuğumuzda, hakkı yenenler arasında ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisi de yer almakta. En çok konuşulanlar sırlamasında 14’üncü olmuş. Bu sonuçla değerlendirdiğimizde… Bülent İnal performansıyla Abdülhamid dönemine ilgi uyandıran; Kevork Malikyan’ın canlandırdığı Parvus ve Saygın Soysal’ın Theodor Herzl karakteriyle dış güçlerin plancılığını en güzelinden yansıtan dizinin hakkının yendiği muhakkak. Zira tarihi bir süreci, gerçeklerle kurguyu en dengelisinden harmanlayarak sunan yapım, kalite ve içerik yönüyle 2017’nin en güzel dizilerinden biri konumunda!

DİYECEĞİM O Kİ; Bir işin en çok konuşulan olması, medyada sıkça yer alması veya haberlerle yarattığı popülerlik o işin ‘En güzel’ olmasına işaret olamaz. ‘En güzel’ payesi de suni gündemlerle pompalanan haber sayısıyla veya oyuncu karizmasıyla değil, içeriğinden canlandırmasına, bileğinin gücüyle hak edişle elde edilir. Biz de bu hak edişleri sıraladık zaten vurguladığımız dört diziyle!

Bu değerlendirme mantığının her alanda yaygınlaşıp hak edenlere gerçek değerlerinin verileceği günler temennisiyle… Hoş geldin 2018!

Anibal GÜLEROĞLU – Milliyet Blog