Ana sayfa Sosyal Medya 3 ünlü kadın, 3 farklı tarz! Fahriye Evcen, Merve Boluğur ve Aslıhan Güner’in tarz farkı!

3 ünlü kadın, 3 farklı tarz! Fahriye Evcen, Merve Boluğur ve Aslıhan Güner’in tarz farkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram’da paylaşım yapan ünlü kadın oyuncuların farklı tarzları takipçilerin dikkatinden kaçmıyor… Fahriye Evcen, Merve Boluğur ve Aslıhan Güner tatil hallerini sergiledi. Fotoğrafların anlattığın birbirinden farklı detaylar vardı.

Annelik heyecanı yaşayan Fahriye Evcen, oğlu Karan ve eşi Burak Özçivit ile mutlu bir yuvaya sahip. Oyuncu, hem tarzıyla hem de duruşuyla kendinden emin ve güvenli. Güzelliğinin yanı sıra sadeliği ve alımlı görüntüsüyle hayranları tarafından büyük beğeni aldı.

3 ünlü kadın, 3 farklı tarz! Fahriye Evcen, Merve Boluğur ve Aslıhan Güner'in tarz farkı! 9

Uzun zamandır ekranda yer almayan Merve Boluğur’un instagram’a yansıyan bikinili tatil pozu ise fit vücuduna güvenin eseri… Merve Boluğur, bu haliyle her yerde konuşulacağının da bilinciyle paylaşım yapıyor ve amacına da ulaşıyor.

3 ünlü kadın, 3 farklı tarz! Fahriye Evcen, Merve Boluğur ve Aslıhan Güner'in tarz farkı! 10

Kuzey Yıldızı dizisinde rol alan Aslıhan Güner de 2014 yılında evlendiği eşi Mert Kılıç ile mutlu bir yuvaya sahip. Oyuncu saç rengini değiştirerek kimi hayranlarından olumlu, kimilerinden olumsuz yorumlar alsa da kendine güveni tam. “Güneş enerjisi” notuyla içindeki enerjiyi açığa çıkarttığı anlardan bir paylaşım yapan Aslıhan Güner, bu sezonun en başarılı isimlerinden olmanın verdiği bir haklı gurura da sahip…

3 ünlü kadın, 3 farklı tarz! Fahriye Evcen, Merve Boluğur ve Aslıhan Güner'in tarz farkı! 11