Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, resmen twitter gündemini salladı! Binlerce kişi yorum yaptı!

Sıla Türkoğlu, resmen twitter gündemini salladı! Binlerce kişi yorum yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekranlara geliyor Sıla Türkoğlu. Emanet ve Yemin isimli iki günlük dizinin ardından ünü Türkiye sınırlarını aşan Türkoğlu, giderek hayran kitlesini büyütüyor. Geçtiğimiz 2 Mart Perşembe günü, Sıla Türkoğlu’nun bir anda twitter gündemine oturması ise dikkatleri çeken bir durum oldu!

Oyuncunun ‘Uluslararası Zirve Ödülleri’nde ‘Zirvenin Yıldızı Parlayan’ kategorisindeki isimlerden birisi olması ile birlikte ayrıca Türkiye Gençlik Ödülleri’nde de ‘En İyi Kadın Dizi Oyuncusu’ ve ‘En İyi Dizi Çifti’ ödüllerinde adının geçmesi de gündeme gelmesinde etkiliydi.

Sıla Türkoğlu, resmen twitter gündemini salladı! Binlerce kişi yorum yaptı! 10

Yerli ve yabancı binlerce hayranının oyuncu ile ilgili yorumları sonrasında Sıla Türkoğlu, gündemin ilk sırasına oturdu. 38 bini geçen tweet ile kısa sürede hayranları tarafından zirveye çıkmayı başaran isim oldu!

Sıla Türkoğlu, resmen twitter gündemini salladı! Binlerce kişi yorum yaptı! 11

Hayranları, oyuncuyu twitter gündemine getirmek için özel bir çaba harcadılar. Yapılan paylaşımlarda özellikle Kızılcık Şerbeti dizisinin 17. bölümünden gelen bir fotoğraf dikkatleri çekti. Oyuncunun krem renkli uzun bir elbise ile karnının iyice büyüdüğünü gösteren ve koltukta oturduğu fotoğrafına hayranları çok sayıda yorum yaptı.

Sıla Türkoğlu, resmen twitter gündemini salladı! Binlerce kişi yorum yaptı! 12

Sıla Türkoğlu’nun fanları tarafından açılan etkinlik sayfalarında, oyuncunun Türkiye Gençlik Ödülleri’ndeki oylamada yer aldığı da sıklıkla hatırlatılarak oy kullanmaya davet edildi hayranları… Bir süreliğine de olsa Sıla Türkoğlu, hayranları sayesinde sosyal medyada ülke gündemine oturdu! 17. bölümden gelen koltukta otururkenki hali de ironik bir fotoğraf oldu twitter gündemi adına!

Sıla Türkoğlu, resmen twitter gündemini salladı! Binlerce kişi yorum yaptı! 13