Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 10. yeni bölüm fragmanı İzle! Asu aptallık mı etti, doğru mu yaptı?

Kızım 10. yeni bölüm fragmanı İzle! Asu aptallık mı etti, doğru mu yaptı?

tarafından ker_def

Kızım dizisi tv8 ekranında Cuma günlerinin ilgiyle izlenen yapımlarından birisi… Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Selin Şekerci ve Beren Gökyıldız’ın başrollörendeki dizinin önceki bölümünde Demir, Öykü’nün hastalığını öğrenmişti. Dizinin 10. yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Öykü ile Demir’in baba-kız halleri izleyicileri mutlu edecek. Asu ise ortalığı fena karıştıracak. “Öykü ben senin anenim” diyerek pat diye kapının önünde küçük kızı şoke eden Asu, izleyicileri de şaşırtacak. Asu, “Seni almaya geldim” diyor. İşte o anda Öykü ile Demir’in elleri de birbirini sıkı sıkıya tutuyor…

Kızım dizisi 9. ve son bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra, Demir için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır. Onun için eskisinden daha da zorlu bir yaşam savaşı başlamıştır. Para meselesini çözmek için aldığı riskleri arttıran Demir, yeniden tehlikeli bir maceranın içinde bulur kendini. Acaba, bu kez müze işindeki kadar şanslı olacak mıdır?

Candan, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra derin bir açmazda bulur kendini. Candan’ın hissettiği acı, aceleyle birtakım kararlar almasına neden olur. Candan’ın bu yönelişi, Demir ve Öykü için Candan’ın olmadığı bir yaşamın habercisi mi olacaktır?

Gittikçe derinleşen alkol sorununun pençesinde boğuşan Asu, para kazanmak için yeni yollar dener. Suça bulaşmadan para kazanmaya çalışan Asu, hayattan yeni bir darbe daha alır. Cemal, Asu’ya bir kez daha yardım eder. Bu süreçte, Cemal ve Asu’nun ilişkisinde ne tür değişimler gerçekleşecektir?

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen