Ana sayfa Kadın Haberleri Pelin Akil, Nisan ayının hayatındaki önemini anlattı!

Pelin Akil, Nisan ayının hayatındaki önemini anlattı!

tarafından ker_def

17 Nisan 1982 İstanbul doğumlu olan Pelin Akil, Nisan aylarını çok sevdiğini instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. Alin ve Lina ismini vereceği kızlarının doğumu için gün sayan ünlü oyuncu, yaptığı paylaşım ile büyük beğeni aldı.

Televizyon Gazetesi Detay – Pelin Akil, köpeği ile birlikte açık havada atıştırdığı sırada çekilen fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.

Nisan ayının kendisi için önemini anlatan Pelin Akil, kızları Alin ve Lina’nın dünyaya sağlık içinde gözlerini açmasını diledi.

İşte Pelin Akil’in mesajı ve fotoğrafı:

En güzel ay Nisan… Sanki güneşin çiçeklerin doğanın insanların en güzel göründüğü ay bu ay… Ya da ben bu ayda doğdum için mi bu ay her şey bana güzel gelir bilemiyorum. Ama duam ??
Sokaklarda göz göze geldiğimizde selamlaşarak yolumuza devam ettiğimiz, yaşlıya,doğaya,çocuğa hayvanlara en sıcacık ve sevecen halimizle yaklaştığımız,
görüntüsüyle, siyasi görüşüyle, diniyle,diliyle,ırkıyla,tercihleriyle kimseyi kimseden ayırmadığımız,
bu dünyaya gelmekteki öncelikli misyonumuzun içimizdeki sevgi ve merhameti tüm dünyaya yaymak olduğu günlerin başlangıcı olsun bu Nisan ayı.
Alin ve Lina kızlarım da dünyaya sağlıkla ilk gözlerini açtıkları günden itibaren ne güzel bi memlekette doğduklarını bilsinler ve hep karşılarına iyi insanlar çıksın. Amin ?? Bir de maşallah ??♥️

Pelin Akil, Nisan ayının hayatındaki önemini anlattı! 7