Ana sayfa Güncel Haberler Songül Öden’i hiç böyle görmediniz! 1 bedenden 7 kadın çıkardı!

Songül Öden’i hiç böyle görmediniz! 1 bedenden 7 kadın çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Aile Hikayesi’nde Reyhan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Songül Öden, geçtiğimiz sezon başladığı ve büyük beğeni toplayan tek kişilik oyunu Lal Hayal’in 2. sezonuyla da sahnelere dönmeye hazırlanıyor.

Bir Aile Hikayesi, 14 Eylül Cumartesi günü ekranda izleyicilerle buluşacak. Songül Öden, sahnede ise hayranları ile 1 Ekim’de buluşacak.

1 bedende 7 kadını taşıyan Öden, Lal Hayal ile izleyicilerine farklı hisler yaşatıyor.

Lal Hayal oyunundan görüntüleri videoda izleyebilirsiniz.

Lal Hayal Detayları:

Lâl Hayal, farklı yaş ve sosyal statüden 7 kadının trajikomik hikayesini anlatır.. Birbirinden farklı kadın figürlerinin yolu çözülmeye muhtaç polisiye bir hikayenin geriliminde buluşur. 16 yaşındaki hiphop’çı, 70 yaşındaki Nişantaşı hanımefendisi, komşu kadın, üniversite öğrencisi, Allah’a yakaran babaanne, Sütlüceli kuaför, koç burcu bir jinekolog…

Lâl Hayal’in trajik komik kadınları neye tanıklık edip susmuşlardır? Elmas, Zümrüt, Safire, İnci, Mercan, Yeşim, Firuze… Sahi, siz bu kadınlardan hangisini tanıyorsunuz? Bir Türkiye portresi olan Lâl Hayal, 1 Ekim’den itibaren UniqHall, Zorlu PSM ve Das Das’da seyircisiyle buluşuyor.

Proje Tasarım: Songül Öden
Yazar: Sevilay Saral
Yönetmen: Ezel Akay, Aysel Yıldırım
Dekor ve Kostüm Tasarım: Naz Erayda
Müzik: Diler Özer, Metehan Dada
Işık Tasarım: Önder Arık
Koreografi: Dans Fabrika