Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisinin yaramaz ikilisi bir araya gelince espriler havada uçuşuyor!

Canevim dizisinin yaramaz ikilisi bir araya gelince espriler havada uçuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında Pazartesi akşamları atv’de başlayan Canevim dizisi, Eylül ayı gelip normal sezonun başladığı bu günlerde de ekran yolculuğuna devam ediyor.

Canevim dizisinde Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın başrolleri paylaşmakta…

Dizide Ceylan, Taylan’ın yalanları nedeniyle Ömer ile aşkından olmuştu. Ömer ise bir türlü kendini anlatamadı ve olmayacak işlere adım attı.

Ömer ve Ceylan ikilisini izleyiciler pek de istemiyor. Canevim hayranları için Taylan ve Ceylan aşkı daha çok ilgi çekiyor.

Sette de Biran Damla Yılmaz’ın hem Özgür Çevik hem de Aras Aydın ile arası çok iyi. Özgür Çevik ile daha önce 4 yıl Kırgın Çiçekler’de çalıştığı için çok iyi anlaştıklarını belirten Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ile rol arkadaşı olmaktan da çok memnun.

Canevim dizisinin yaramaz ikilisi bir araya gelince espriler havada uçuşuyor! 7

Dizi TV’ye konuşan Biran Damla Yılmaz, “Aras ile de çalışmak çok eğlenceli. Aynı zamanda çok güzel paslaşıyoruz. O da çok üretken, ben de aynı şekilde.Dolayısıyla gerçekten güzel sahneler çıktığına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Aras ile sette şımarık çocuklar gibi olduklarına değinen Biran Damla Yılmaz, espriler arasında sahne çektiklerini anlattı.

Yılmaz, “Sette Aras ile yaramaz, şımarık çocuklar gibiyiz ikimiz de…Prova alırken bile böyle sürekli kahkaha atıyoruz.Sürekli espri,sürekli şakalar. Havada uçuşuyor. Bu da aslında daha çok eğlenerek çalışıyoruz. Onun enerjisi inanılmaz güzel. İkimiz de bir araya geldiğimizde gerçekten kahkahalar atarak sahneleri çekiyoruz” diye konuştu.

Dizide bol bol ağlayan Biran Damla Yılmaz, bunun zorlayıcı bir durum olduğunu da söyledi.Yılmaz, “Ağlamak sonuçta öyle kolay bir şey değil.Ama bir noktadan sonra alışıyoruz. Hepimiz alışıyoruz aslında.Sahnelerde gerçekten güçlü, güzel sahneler geldiği zaman daha da içinde kayboluyorum” dedi.