Ana sayfa Dizi Haberleri Ezel dizisinden bu yana Barış Falay’ı çok rahatsız eden Eyşan sıkıntısı!

Ezel dizisinden bu yana Barış Falay’ı çok rahatsız eden Eyşan sıkıntısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezel dizisi büyük başarılara imza atan bir yapım oldu. 28 Eylül 2009 ile 20 Haziran 2011 tarihleri arasında yayınlanan dizide çok ünlü isimler rol aldı. Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Sedef Avcı bu isimler arasındaydı.

Dizinin bitmesinden bu günlere 9 yıl geçti ama etkisi hiç geçmedi… Ezel dizisinin birçok sahnesi halen sosyal medyada paylaşılıyor. Eyşan karakteri ile Cansu Dere hala çok konuşuluyor. “Eyşan bitirdin bizi” diyenlerin yanı sıra “Eyşan, Eyşanlığı bırakmıyor” gibi birçok yakıştırma da hala yapılıyor. Eyşan karakteri aslında bazen hakaret olarak da kullanılıyor. Bir neslin nefretini kazandığını belirten birçok Eyşan paylaşımını sosyal medyada bulabilirsiniz.

Eyşan’dan dertli olanlardan birisinin de Barış Falay olduğu ortaya çıktı. Oyuncu, dizide Kerpeten Ali karakterini canlandırdığı. Başroldeki arkadaşları Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere’nin boyları Barış Falay’dan uzun. Hatta Sedef Avcı da onlara katılınca Barış Falay aralarında bir hayli kısa gibi kalıyor.

Barış Falay 1.74 boyunda. Cansu Dere’nin boyu 1.76. Sedef Avcı ise 1.79 bolunda. Kenan İmirzalıoğlu hepsinden uzun, 1.91 boyunda. Hal böyle olunca Ezel dizisini hatırlayanlar Barış Falay’ı kısa boylu zannediyor. Ancak ünlü oyuncu bu duruma bir hayli takıntılı… Bir de kadın oyuncular topuklu ayakkabı giyince Barış Falay dizide iyice kısa boylu gibi görünmüştü.

Ezel dizisinden bu yana Barış Falay'ı çok rahatsız eden Eyşan sıkıntısı! 7

Seçkin Özdemir ile instagram canlı yayınında buluşan Barış Falay, sanılanın aksine fiziken kısa olmadığını, rol arkadaşlarının boyunun çok uzun olması nedeniyle böyle bir algı oluştuğunu ifade etti.

Diziden 9 yıl sonra ilk kez bu duruma tepki gösteren Barış Falay, instagram canlı yayınında aynen şu ifadeleri kullandı: “Televizyonda göründüğüm kadar ufak tefek değilim bu arada. Kenan İmirzalıoğlu ile oynayınca öyle zannediliyor. Sevgili manken kökenli hanım arkadaşlarım için de aynı şey geçerli. Cansu Dere, Sedef Avcı ile yan yana olunca sizi ufak zannediyorlar. O kadar değilim, daha normal bir adamım.”

Barış Falay, bu boy sorununu çözmek amacıyla da dizide Kerpeten Ali’yi çok farklı ve baskın bir şekilde canlandırması gerektiğini belirterek, ilk başta set ekibinin de şaşırdığını ama sonradan bu tavrına hak verdiğini anlattı.

Barış Falay, “Bu normallikle onlarla oynarken, bir şey yapmam gerekiyordu. Her türlü duyguyu çok yüksek yaşayan birileri gibi, rolü oraya getirdim. Tabii bu da ilk set günlerinde ekibi şaşırttı” dedi.