Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam iddialı; Yasak Elma’nın dönüşü muhteşem olacak!

Şevval Sam iddialı; Yasak Elma’nın dönüşü muhteşem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 3. sezonu çok başarılı sonuçlar elde etti. Bunda en önemli pay sahibi Eda Ece ile Şevval Sam işbirliği oldu. Yıldız ve Ender karakterleri ile yükseliş sergileyen Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade de önemli bir performans sergiledi. 3 kadın oyuncunun sırtladığı Yasak Elma,şimdi de 4. sezona hazırlanıyor.

Ancak dizinin 4. sezonda farklı yönetmen ile yoluna devam edeceğini hatırlatalım. Neslihan Yeşilyurt yapımdan ayrıldı. Ekip ile çok iyi bir iletişim kurmuş olan ünlü yönetmenin ayrılık sebebi ise Medyapım’ın yeni dizisi Doctor Foster için oldu. Medyapım çok önem verdiği ve Cansu Dere ile de anlaştığı Doctor Foster’un Türk uyarlaması için en iyi yönetmenini görevlendirmiş oldu.

Dizide Ender olarak 3 sezondur başarıyla izlediğimiz Şevval Sam ise 4. sezondan ilk resmi bilgiyi veren kişi oldu. Oyuncu instagram hesabından yaptığı duyuruda şöyle yazdı: “Hani hep soruyordunuz ya: ”Yasak Elma ne zaman başlayacak?” diye. Evet cevaplıyorum, başlıyoruz! Hazırlıklarımız başladı. Haftaya set! Sizleri, işimizi çok özlemiştik.Enerjimiz tam, dönüşümüz muhteşem olacak…”

Şevval Sam’ın çok iddialı sözleri dikkat çekerken, Yasak Elma dizisinin 3. sezonda sergilediği yükseliş grafiğini 4. sezonda da sürdürmesi bekleniyor. Peki yeni yönetmen kim?

Şevval Sam iddialı; Yasak Elma'nın dönüşü muhteşem olacak! 7

Medyapım tarafından yönetmen değişikliği şu şekilde duyuruldu: “Yasak Elma dizisinin yeni yönetmeni belli oldu! 3 sezondur Fox ekranlarında devam eden başarılı dizinin yeni yönetmeni; “Bir Aile Hikayesi” ve “Doğduğun Ev Kaderindir” dizilerinin de yönetmenliğini yapmış Murat Öztürk oldu.”