Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün aşkları ne kadar da derin ve şiirsel!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün aşkları ne kadar da derin ve şiirsel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fatih Harbiye dizisinin setinde tanışan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, o günlerden bu günlere aşklarını korumakla kalmadı, daha da yüceltti.

2017 yılının Ağustos ayında aşklarını evlilik ile taçlandıran iki ünlü isim, mutlulukları ve birbirlerine olan saygılarıyla örnek bir çift olarak gösteriliyor. İki ünlü ismin farklı zamanlarda birbirleri için söyledikleri cümleleri alt alta ekleyince şiirsel bir aşkın izlerini görebiliyoruz.

Kadir Doğulu, 2019 yılında Posta gazetesinde şu sözlerle eşi Neslihan Atagül’e olan aşkını ifade etmişti: “Benim bu dünyada eş olarak seçtiğim, aşkım Neslihan, bu tenle tecrübe ettiğim yaşam boyunca, hatta belki bu dünyadan sonra da tek aşkım olacak. O dostum, kardeşim, akrabam gibi olamaz. Her zaman benim aşkımdır. Zaten bence iki iyi aşık bir kişi olabilendir. İki arkadaştan ikilik çıkar ama aşk birlik olmaktır. Eşim aslında benim, ben de oyum. Ben böyle hissediyorum.”

Neslihan Atagül de yine şiirsel bir anlatım ile aşkını NTV’de şu sözlerle anlattı:

“İlk görüşte aşk diyemem ama şöyle bir bakmıştım ilk karşılaşmamızda. Bunu Kadir’e sorsanız hemen cevap verirdi. Ben ona hissettiklerimi tarife sığdıramam, haksızlık etmiş olurum. O, çok güzel hakkını veriyor bence. Ben onun merhameti, vicdanı, çalışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala çok etkiler. Kadir’e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte. Kadir’den öte gördüğüm, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım. Şükür ki onunla yollarımız kesişmiş.”

İki ünlü oyuncunun cümlelerini alt alta getirince şiirsel nitelikteki sözlerin derin anlamları da net bir şekilde görülebiliyor.