Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay, yeni dizisini arkadaşının acı ölümünü hatırlatarak duyurdu!

Nurgül Yeşilçay, yeni dizisini arkadaşının acı ölümünü hatırlatarak duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisi büyük başarılara imza atıyor. İyi reytingler alan ve Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi olmayı kısa sürede başaran Kefaret, Nurgül Yeşilçay’ın 1 sezon aradan sonra yeniden ekrana döndüğü projesi oldu. Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, performansıyla da hayranlarını mutlu ediyor.

Nurgül Yeşilçay’ın Haziran ayında çektiği ama bugüne kadar hakkında pek bilgi verilmeyen bir başka dizisi daha var… 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformunda yer alacak olan bu dizinin ismi Vahşi Şeyler…

Ünlü oyuncu; Hazal Türesan, Selim Bayraktar ve Aytaç Uşun ile birlikte başrolünde yer aldığı Vahşi Şeyler isimli dizinin afişini instagram hesabından yayınladı. Yeşilçay, duyurusunda dizinin 8 bölümlük senaryosunu yazan senarist Alper Alpözgen’in acı vefatını da hatırlattı.

Geçtiğimiz hafta Vahşi Şeyler dizisinin ikinci sezon senaryosunu yazdığı sırada arkadaşının evinde vefat eden Alper Alpgözen, genç yaşında sevdiklerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nurgül Yeşilçay, bu detayı da hesabından paylaştı ve dizinin 8 bölümlük bir yapım olduğunu da hatırlattı.

Nurgül Yeşilçay, yeni dizisini arkadaşının acı ölümünü hatırlatarak duyurdu! 7

Yapımcılığını Depo Film’in, proje tasarımını I-Content’in üstlendiği, senaryosu Alper Alpözgen, yönetmenliği Erkan Tunç’a ait smart-komedi dizisi ‘Vahşi Şeyler’ merakla bekleniyor.

İşte Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımı:

“Yazın Haziran ayında çok keyifle çektiğimiz komedi, macera tatlişlik içeren mini mini dizimiz 1 ocak tan itibaren @exxen de… Geçen hafta kaybettiğimiz yetenekli senarist arkadaşımız Alper Alpözgen kaleme almıştı.

Yönetmenliğini Erkan Tunç arkadaşımız, yapımcılığını @i_contentofficial ve @depofilm yaptı. Biz de kardeş kardeş oynadık. Umarım tüm bölümler aynı anda yüklenir! 8 bölüm birden izleyebiliriz.”