Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti güzelim saçlar! Deniz Çakır, yeni dizisi Yaşı 19 için imaj tazeledi!

Gitti güzelim saçlar! Deniz Çakır, yeni dizisi Yaşı 19 için imaj tazeledi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Çakır, yeni bir dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Gold Film imzalı Yaşı 19 isimli dizide oynayacak olan Deniz Çakır’ın imajını da yenilediği yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı. Oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da canlandırdığı Meryem karakterinde simsiyah uzun saçlarıyla ekranda yer almıştı.

EDHO’dan herkesi üzen bir kararla çıkarılan oyuncu, daha sonra Erkan Petekkaya ile birlikte Fox TV’de yayınlanan Vurgun dizisinde rol almıştı. Deniz Çakır, o dizide ise saçlarının biraz daha kısaltmış ve kızıla boyatmıştı.

Yaz dönemini çok sevdiği Bodrum Gümüşlük’te geçiren oyuncu, bir süredir İstanbul’da yeni dizisi öncesi hazırlık aşamasında. Çekimlerine Şubat ayında başlanması planlanan Yaşı 19 dizisi için Deniz Çakır’ın saçlarını omuz boyunda kısalttığı ve bu kez kahkül de kestirdiği yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Gitti güzelim saçlar! Deniz Çakır, yeni dizisi Yaşı 19 için imaj tazeledi! 7

Instagram hesabının story bölümünden yukarıdaki paylaşımı yapan Deniz Çakır, “Değişiklik güzeldir” notunu düştü. Deniz Çakır’ın yeni dizisindeki imajı da bir nebze ortaya çıkmış oldu bu paylaşımla.

Bu arada Çakır dizide Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaşıyor. Yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı ve senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı dizi, Fox TV’de yayınlanacak.

Dizide ayrıca Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Asena Tuğal, Deniz Işın da rol alıyor.

Deniz Çakır, Yaşı 19 dizisinde Bahar isimli bir kadını oynayacak. Partneri Timur’u ise Tolga Güleç oynuyor. İlayda Alişan da çiftin kızları Aylin’i oynuyor.