Ana sayfa Sosyal Medya Ali Sunal’ın kızı Narin’in sevimliliği, Onur Tuna’nın Taner Ölmez ile sürpriz pozu

Ali Sunal’ın kızı Narin’in sevimliliği, Onur Tuna’nın Taner Ölmez ile sürpriz pozu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlüler ve sosyal medya paylaşımlarında bu kez Ali Sunal ve Onur Tuna’nın son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Kemal Sunal’ın oğlu, oyuncu Ali Sunal var. Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen Ali Sunal, kızı Narin’in bir fotoğrafını paylaştı.

Ali Sunal, 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile evlenmişti. Mutlu çiftin evliliği, 2019 yılında doğan Narin ile daha da perçinlendi. Her baba gibi çocuğunun üstüne titreyen Ali Sunal, zaman zaman onun fotoğraflarını da paylaşmakta.

Şimdilerde 1,5 yaşında olan Nazlı, o kadar şirin ki Sunal’ın paylaşımlarına hayranları da küçük kızıyla ilgili sevgi dolu mesajlar göndermekteler.

Ali Sunal, son olarak Nare’nin aşağıdaki pozunu paylaştı. Kızına ‘Nar kızım’ diye hitap eden Sunal’ın küçük kızının sevimliliğine bakar mısınız?

Ali Sunal'ın kızı Narin'in sevimliliği, Onur Tuna'nın Taner Ölmez ile sürpriz pozu 8

Bir başka poz ise Onur Tuna’dan geldi. Oyuncu, Yasak Elma dizisinde oynadığı Alihan karakteri ile hayran kitlesini arttırdı. Sonrasında ise Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman rolünde oynamaya başladı.

Onur Tuna, dizide Ali Vefa’yı oynayan ve otizmli bir kişiyi canlandıran Taner Ölmez ile sette çekilen bir fotoğraflarını paylaştı.

Dizide birbirleriyle sürekli didişseler de kamera arkasında ise dostluk baki!

İşte iki oyuncunun o paylaşımı:

Ali Sunal'ın kızı Narin'in sevimliliği, Onur Tuna'nın Taner Ölmez ile sürpriz pozu 9