Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin ve İrem Helvacıoğlu filtre piştisi oldular! Özge Özder minik kızıyla çiçeklendi!

Ebru Şahin ve İrem Helvacıoğlu filtre piştisi oldular! Özge Özder minik kızıyla çiçeklendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlüler ve onların instagram hesapları, hayranlarının merakla beklediği paylaşımlarla ilgiyle takip ediliyor. Her ne kadar televizyon ekranındaki dizilerle izleyici ile buluşsalar da gerçek hayattaki halleri, giyimleri, arkadaşlıkları, ilişkileri, ilgi alanları hakkında bilgi veren paylaşımları da hayranları için merak konusu.

Bu isimlerden üç kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarından örneklere bir bakalım. İlk sırada atv’nin sevilen dizisi Hercai ile ününü ün katan Ebru Şahin var.

Daha önce başka dizilerde rol alsa da ilk başrolü olan Reyyan karakteri ile ekranın sevilen isimlerinden. Ebru Şahin, 3 sezondur oynadığı dizi için saçını da doğal haliyle bırakmış durumda.

Ancak gönlünden geçen de yaptığı paylaşımla görülüyor. Ebru Şahin’in aşağıdaki pozunu görenler, onun saçlarını kızıla boyattığını düşünebilir….

Ebru Şahin ve İrem Helvacıoğlu filtre piştisi oldular! Özge Özder minik kızıyla çiçeklendi! 10

Ancak Pazar günü bir dere kenarında verdiği son poza bakılınca, boya değil sadece instagram filtresi olduğu da anlaşılmış oldu! Oyuncuya kızıl saçın yakıştığı da görülmekte paylaşımında ama bir başka ayrıntı da farkedenleri gülümsetti.

Hemen hemen aynı zaman içinde bir başka dizinin kadın oyuncusunun da aynı filtreyi kullanarak saçını kızıl yaptığı görülüyor…

Ebru Şahin ve İrem Helvacıoğlu filtre piştisi oldular! Özge Özder minik kızıyla çiçeklendi! 11

O isim İrem Helvacıoğlu. Star TV’de Özcan Deniz ile Seni Çok Bekledim dizisinde rol alıyor oyuncu. Bir kaç bölüm sonra dizisi final yapacak. O zaman saçını belki kızıla boyatabilir ama şu anda kızıl olmadığı kesin!

Zira dizisinin çekimleri sürüyor. Helvacıoğlu da bu filtreyi Ebru Şahin gibi çok beğenmiş olacak ki saçlarını kızıl yaptığı haliyle takipçileriyle paylaşmış…

Ebru Şahin ve İrem Helvacıoğlu filtre piştisi oldular! Özge Özder minik kızıyla çiçeklendi! 12

Özge Özder de fotoğrafında filtre kullanmış ama onunki kızıl saç değil çiçekli bir filtre. Oyuncu. 11 Şubat’ta dünyaya gelen küçük kızı Eva Luna ile verdiği poza, bahar çiçeklerini kondurmuş…

İşte anne kızın çiçeklendikleri pozları…

Ebru Şahin ve İrem Helvacıoğlu filtre piştisi oldular! Özge Özder minik kızıyla çiçeklendi! 13