Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinin oyuncusu, Baht Oyunu dizisinin kadrosunda!

Afili Aşk dizisinin oyuncusu, Baht Oyunu dizisinin kadrosunda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu’nun hazırlıkları sürüyor. Kadronun şekillenmeye başladığı dizinin başrol oyuncuları, kısa bir süre önce belli olmuştu. Çekim takvimi henüz netleşmeyen dizinin cast çalışmaları sürüyor. Yeni isimlerin katılımı da ardı ardına geliyor.

ARC Yapım imzası imzalı dizinin yaz sezonunda yayınlanması beklenmekte. Dizinin başrolünde Cemre Baysal ve Aytaç Şaşmaz rol alacak.

Cemre Baysel, Ramo dizisinde oynadığı Fatoş rolüyle büyük dikkat çekerken, daha sonra ise Şubat ayında ekrana veda eden Sol Yanım dizisinde oynamıştı.

Afili Aşk dizisinin oyuncusu, Baht Oyunu dizisinin kadrosunda! 8

Aytaç Şaşmaz ise halen Hekimoğlu dizisinde oynuyor. Hekimoğlu dizisi, bir kaç bölüm sonra ekrana veda edecek ve Şaşmaz da yeni dizisine başlayacak.

Bu arada dizide bir başka ismin daha katıldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre diziye katılan isimlerden birisi de Ozan Dağgez oldu.

Afili Aşk dizisinin oyuncusu, Baht Oyunu dizisinin kadrosunda! 9

Ozan Dağgez, Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk’ta, Çağlar Ertuğrul’un abisi Samet karakterine hayat veriyordu.

Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosuna kısa süre önce Funda İlhan’ın katıldığı öğrenilmişti.