Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde izleyicinin aklı öpüşme sahnesinde kaldı!

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyicinin aklı öpüşme sahnesinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı dizisi ile başlayan yakınlığının aşka dönüştüğü Nisan ayında ortaya çıkmıştı. Uzun süre aşk yaşadıkları yönündeki iddiaları kabul etmeyen ikili, sezon finalinin ardından Maldivler’de birlikte tatile çıkınca, aşkları da gün yüzüne çıktı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi sonraki açıklamalarında da bu durumu kabullendi ve şimdi yeniden Sen Çal Kapımı için sette emek sergiliyor… İki ünlü oyuncunun hikaye gereği romantik sahneleri de merakla bekleniyor.

Eda ve Serkan karakterleri ikinci sezona birbirlerinden uzak başladı. Ancak yakınlaşma hiç de uzak değildi. Bunun işaretleri veriliyordu. Sen Çal Kapımı dizisinin 41. bölümünde bu yakınlaşma öpüşmeye kadar vardı. Serkan, aniden Eda’yı kendine çekti ve dudaklarına adeta yapıştı. İkilinin öpüşme sahnesi ise sosyal medyanın en çok konuştuğu sahnelerden birisi oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyicinin aklı öpüşme sahnesinde kaldı! 7

Bürsin ile Erçel ikilisinin duygusal sahnelerdeki performansını merakla beklediklerini belirten hayranlar şimdi 24 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 42.yeni bölümü heyecanla bekliyor. Çünkü bu bölümde Eda’nın Kiraz ile ilgili gerçeği Serkan’a açıklaması bekleniyor.

Yani Serkan, aslında Kiraz’ın kendi kızı olduğunu öğrenecek. İşte bu itiraftan sonra da dizi hayranları iki karakter arasındaki duygusal yakınlaşmanın hızlanacağı düşünüyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları her duygusal sahnede de ikilinin mimiklerinden duruşlarına kadar her hallerini adeta saniye saniye inceliyor. Sosyal medyada da bu yönde birçok yorum yapılıyor.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 41. bölümündeki o öpüşme sahnesi: