Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu üç yıl aradan sonra Kırmızı Oda’yla ekrana geri dönüyor!

Usta oyuncu üç yıl aradan sonra Kırmızı Oda’yla ekrana geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in geçen sezon yayına sessiz sedasız başlayan ancak çok başarılı sonuçlar elde eden dizisi Kırmızı Oda, 17 Eylül Cuma akşamı yeni sezonuna başlıyor. Yine ünlü oyuncuları konuk edecek olan dizi usta bir oyuncuyu üç yıl aradan sonra yeniden karşımıza çıkarıyor.

Reytingde zirveyi elde eden bırakmayan Kırmızı Oda dizisi, ikinci sezonda da yine çarpıcı hikayeleriyle ekranda olacak. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezon başlama tarihi açıklandı. Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezonu 17 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Kırmızı Oda, geçen sezonda olduğu gibi yine ünlü isimleri konuk oyuncu olarak alacak. İlk bölümlerin konuk oyuncuları belli oldu. Bu oyunculardan biri olan Nihal Yalçın, üç yıl aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Usta oyuncu üç yıl aradan sonra Kırmızı Oda'yla ekrana geri dönüyor! 7

40 yaşındaki usta oyuncu Okan Bayülgen’in Disko Kralı programında canlandırdığı farklı karakterlerle ilk kez dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 2009 yılında rol aldığı Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle de ününü perçinledi.

Dizilerden daha çok filmlerde rol almayı tercih eden oyuncuyu en son İstanbullu Gelin dizisinde izlemiştik. Yetenekli oyuncu başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı, yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören dizide Güneş isimli karakteri canlandırmıştı.

Bugüne kadar canlandırdığı rolleriyle birçok ödüle layık görülen Nihal Yalçın, yaklaşık üç yıllık aradan sonra Kırmızı Oda’yla hayranlarının karşısına çıkacak. Yalçın’ın Kırmızı Oda’nın yeni sezonunda canlandıracağı karakterle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kırmızı Oda’nın yeni sezonunda ayrıca Ayça Bingöl, Başak Daşman ve İlayda Alişan da yer alacak.