Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den Elkızı dizisiyle ilgili çok şaşırtan yeni değişiklik kararı!

Fox TV’den Elkızı dizisiyle ilgili çok şaşırtan yeni değişiklik kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Elkızı dizisi konusunda ne yapacağını hayranlar merakla bekliyordu. Dizinin ortalamanın altında kalan reytingleri nedeniyle 13. bölümde final yapacağının ortaya çıkması ile birlikte birçok kişi bu duruma çok üzüldü…

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi bir dram hikayesi… Son 3 bölümü kalan Elkızı’nın 11. bölümünün ne zaman yayınlanacağı merakı vardı. Fox TV’den yayınlanan fragmanda Elkızı’nın gününün değiştirildiği anlaşıldı.

Elkızı dizisi 16 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’da ekrandaki yerini alacak. Daha önce ilk 10 bölümü Cumartesi akşamları yayınlanan dizi, artık pazar akşamları izleyicisi ile buluşacak. Yargı ve Teşkilat gibi iki önemli dizi ile yarışması zor olan Elkızı, gün değişikliği nedeniyle izleyici kaybı da yaşayabilir.

Ancak Fox TV’nin Maske Kimsin Sen programının 3. bölümünde elde ettiği reytinglerin Elkızı’na yakın olması da dikkat çeken bir durum. Yani dizinin reyting nedeniyle gün değiştirmesi ve 13. bölümde final yapması aynı zamanda büyük haksızlık olacak gibi bir izlenim var.