Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz dizi Sefirin Kızı, Uruguay’da en çok izlenenlerden biri oldu!

Unutulmaz dizi Sefirin Kızı, Uruguay’da en çok izlenenlerden biri oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in başrollerinde başlayan daha sonra Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Sefirin Kızı dizisi final yapalı sekiz ay oldu. Ancak unutulmazlar arasına giren dizi bugün dünyada birçok ülkede yayınlanıyor ve izleyicilerin kalbini fethediyor. Sefirin Kızı yayınlandığı Güney Amerika ülkesi Uruguay’da büyük başarılara imza atıyor.

Bodrum’a tatile gelen bir sefirin kızı Nare ile köylünün oğlu Sancar’ın efsanevi aşk hikayesini anlatan Sefirin Kızı dizisi yurt dışında ilk olarak geçen yıl Macaristan’da yayınlandı. Dizi ardından İspanya, Ukrayna, Arjantin ve Fransa’da yayınlanmaya başladı.

Sefirin Kızı dizisi Uruguay’da ise büyük bir başarıya imza attı. Ülkede yeni yayınlanmaya başlayan dizi reytinglerde 8’in üstünde puana ulaşarak günün en çok izlenen beş yapımından biri olmayı başardı. Bu da dizinin ülkede ne kadar çok ilgi gördüğünü gösteriyor.

Unutulmaz dizi Sefirin Kızı, Uruguay’da en çok izlenenlerden biri oldu! 7

Star TV’nin 2019 yılında başlayan Sefirin Kızı dizisinin ilk sezonunda başrollerde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül yer alıyordu. Çok yakıştırılan bir çift haline gelen Nare ile Sancar’ın aşkı kısa sürede izleyiciyi etkisi altına almıştı. Ancak dizi ikinci sezonda bambaşka bir hikayeye dönüştü.

Neslihan Atagül’ün ani rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmasıyla birlikte Engin Akyürek, bu kez daha önce Kara Para Aşk dizisinde başrolü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçti. İkilinin yeniden bir araya gelmesi tüm dünyada büyük heyecan yarattı. Ancak Akyürek ve Büyüküstün’ün bir araya gelmesi yetmedi ve hikayenin yani hali beğenilmeyince dizi 52. bölümde ekranlara veda etti.

Hala dünyada birçok ülkede izlenen ve çok beğenilen Sefirin Kızı dizisinin hikayesi şöyleydi: Sefirin Kızı dizisinin konusu şöyleydi: Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur.