Ana sayfa Dizi Haberleri Peki bu aşkta bir ters köşe varsa? Yargı dizisinde oklar bir başkasını işaret ediyor ama bir ihtimal daha var!

Peki bu aşkta bir ters köşe varsa? Yargı dizisinde oklar bir başkasını işaret ediyor ama bir ihtimal daha var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, Pazar akşamları izleyiciyi ekran başına
kilitlemeye devam ediyor. İlk bölümden beri hiç temposunu düşürmeyen yapım, her bölümle yeniden bambaşka ters köşelerle izleyiciyi şaşırtmakta. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in rol aldıkları dizide, aslında neredeyse her karakter başroller kadar konuşuluyor.

Oyuncular o kadar başarılı ve hikaye her karakteri öylesine çemberin ortasına alıyor ki kimse dışarıda kalmıyor. Her karakterin hikayesi de kendi içinde merak konusu olmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde izleyicinin sosyal medyada büyük bir coşkuyla karşıladığı yeni bir isim Yargı’ya dahil oldu.

Uzun zamandır dizilerde misafir oyuncu olarak yer alan Şükran Ovalı, bu kez Yargı’nın kadrosunda. Oyuncuyu çok özleyen hayranları, Savcı Derya karakteri ile Şükran Ovalı’yı yeniden ekranda görmekten hayli memnun. Üstelik daha ilk bölümden bir kaç sahne ile damgasını vurmayı da başardı oyuncu.

Rol aldığı her yapımda performansı ile dikkat çeken bir isim Şükran Ovalı. Ekrana dönüşü de hızlı oldu. Savcı Derya’nın gelişi, aslında izleyici için güzel bir ters köşenin de başlangıcı mı diye sordurmuyor değil! Zira hemen herkesin çok sevdiği bir başka karakter Savcı Pars için izleyici adeta bir aşk arayışına girmiş durumda!

Peki bu aşkta bir ters köşe varsa? Yargı dizisinde oklar bir başkasını işaret ediyor ama bir ihtimal daha var! 7

Kimi sahneleriyle dizide Nergis Öztürk’ün hayat verdiği Avukat Seda ve Mehmet Yılmaz Ak’ın oynadığı Savcı Pars karşılaşmaları, ateşli bir aşkın ön aşamaları gibi algılanıyor izleyici tarafından. Henüz Savcı Pars’ın bu yönde güçlü bir tepkisini görmedik ama Savcı Derya’nın diziye dahil olması ile birlikte senarist Sema Ergenekon’un bir ters köşe yapma ihtimalini de göz ardı etmemek gerek!

Her seferinde sağ gösterip sol vuran Ergenekon, Derya Savcı ile hem adliye koridorlarına bambaşka bir heyecan taşırken hem de bir aşk hikayesi ile iki savcıya, Ceylin ve Ilgaz aşkının yanında başka bir süreç başlatabilir!

Herkes Seda ve Pars arasında bir şeyler yaşanacak düşüncesini taşıyor ve sosyal medyada da bu yönde yorumlar yapıyorlar. Ancak daha ilk geldiği gün adliyede dikkat çeken Savcı Derya’nın net, adil, dürüst bir kişi olduğu izlenimi, onun Pars ile daha yakınlaşmasında önemli özellikler gibi duruyor!

Seda’nın güven vermeyen, sürekli tezgah kuran ve işgüzar tavırları, Pars tarafından farkedilmekte. Derya ise karakter özellikleri nedeniyle, en azından şimdilik gösterdiği kadarıyla, Pars’ın aşık olma ihtimali daha yüksek bir kişi olarak duruyor!

İlerleyen bölümlerde Savcı Pars’ın aşk hayatıyla ilgili açılımlar yapılır mı bilinmez ama izleyiciye bu konuda iki aday sunulmuş şimdilik…

Bu arada geçtiğimiz günlerde bir magazin röportajında Mehmet Yılmaz Ak’a Seda ve Pars arasında bir aşk ihtimali olup olmadığı sorusuna yanıtı ise şöyle oldu: “Onu Pars’a sormak lazım. Bir de Sema’ya… Çünkü başka türlü bir dil kuruyor ve her hafta ona göre bir şeyler yazıyor. Ne yazılırsa ben onu oynarım.”