Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde flaş ayrılık kararı hayranları çok üzecek!

Mahkum dizisinde flaş ayrılık kararı hayranları çok üzecek!

tarafından kadir kadir

Televiyongazetesi.com/Detay – MF Yapım imzalı Fox TV’nin yeni sezon dizisi Mahkum, perşembe akşamlarına hareket getirdi. Kanalın en iyi çıkış yapan dizisi olan Mahkum’un başrollerinde Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu, muhteşem performansları ve oyunculuklarıyla hayranların dilinden düşmüyorlar.

Tabii bu başarıda yardımcı oyuncularının da hakkını yememek gerekiyor. Tüm karakterler ayrı ayrı fenomen olma yolunda ilerliyorlar. Bu karakterler arasında Seray Kaya’nın oynadığı Avukat Cemre Uysal, Hayal Köseoğlu’nun canlandırdığı Sasha ve son bölümlerdeki performansıyla sosyal medyada da kendinden çok konuşturan ve olay olan replikleriyle “caps”ler yapılan Hakan Karsak’ın hayat verdiği Hacı Alagöz karakterini sayabiliriz.

Mahkum dizisinde flaş ayrılık kararı hayranları çok üzecek! 8

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını üstlendiği, Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizide bir ayrılık yaşanacak. Dizide Savcı Fırat Bulut’a yardım eden, üstüne atılan cinayet suçlamasında onu kurtarmaya çalışan Avukat Cemre’yi canlandıran Seray Kaya, senaryodaki hikayesi bittiği için projeye veda edecek. Şu anda sahneleri devam eden Seray Kaya’nın iki hafta sonra diziden ayrılacağı öğrenildi.

Ayrılık haberinin öğrenilmesi sonrasında sosyal medyada konu hakkında yorumlar peşi sıra geldi. Seray Kaya daha önce de 2015 yılında yayınlanan Kocamın Ailesi 49 bölüm boyunca oynamış, setteki geçimsizliklere ve atışmalar nedeniyle canlandırdığı Miray karakterinin kurban edilerek diziden ayrıldığı kulislerde konuşulmuştu. Bu duruma dikkat çeken dizi yorumcuları “Seray Kaya’nın ayrılığının sebebi gerçekten hikaye mi? Emin değilim. Daha geçen haftalarda Onur Tuna ile dergi çekimi yapıldı üstelik.” yorumunda birleşiyor.

Mahkum dizisinde flaş ayrılık kararı hayranları çok üzecek! 9

Seray Kaya, Fox TV ekranında perşembe akşamlarına damga vuran Mahkum dizisinde naif bir karakteri canlandırıyordu. İlk olarak 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı Miray karakteri ile setlere adım atan oyuncu en büyük çıkışı Kadın dizisinde canlandırdığı psikopat ve bencil bir karakter olan Şirin karakteriyle yaptı.