Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin yeni adresi Disney Plus Türkiye ne zaman açılıyor, abonelik fiyatı ne? İşte tüm detaylar…

Dizilerin yeni adresi Disney Plus Türkiye ne zaman açılıyor, abonelik fiyatı ne? İşte tüm detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformlara bir yenisi daha eklenecek. Türkiye pazarına giriş yapan Disney Plus, onlarca ünlü oyuncunun yanı sıra başarılı yapımcı firmalar ve senaristler, yönetmenlerle anlaşmalar sağladı. Hepsi birbirinden iddialı olacağı şimdiden konuşulan diziler ve filmler için çalışmalar da başladı.

Sektöre hızlı bir giriş yapan Disney Plus’ın yaz aylarında yayınına başlayacağı bir süredir konuşulmaktaydı. Ancak tam tarihi netleşmemişti. Ayrıca abonelik fiyatlarının ne olacağı da merak konusuydu. Birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren ve büyük bütçeli işlere imza atacak olan Disney Plus ile ilgili yeni bilgiler medyaya yansıdı.

Dijital platformun aylık üyeliği, halen yayında olan ve dijital platformlar içinde en çok dikkat çeken Netflix ile aralarındaki fark da merak konusuydu. Pek çok dikkat çeken anlaşmaya imza atan Disney Plus’ın 3 milyondan fazla üyeye sahip olan Netflix’e ciddi bir rakip olacağı biliniyor.

Aylık ücretlerinin de bu nedenle en büyük rakibinden daha ucuz olması büyük dikkat çekti. Buna göre platformun yayına başlayacağı tarih 14 Haziran olarak açıklanırken, üÜyelik ücreti ise aylık 34,99 lira olarak belirlendi.

Disney Plus’a yıllık üye olmak isteyenlere de iki ay ücretsiz gösterim hakkı da sunuluyor. Ayrıca yıllık toplam fiyatı 349,90 TL olarak açıklandı. Netflix’in Türkiye standart paketi ise 40,99 TL. Özel paketi de 54,99 TL. Bu rakamlara bakılınca Disney Plus’ın Netflix’ten daha ucuz olması, başlangıç aşamasında büyük bir avantaj sağlayacak platforma.

Dizilerin yeni adresi Disney Plus Türkiye ne zaman açılıyor, abonelik fiyatı ne? İşte tüm detaylar... 7

Türkiye’nin yeni dijital platformu Disney Plus ile anlaşan ünlü isimler arasına Engin Akyürek, Can Yaman, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Demet Özdemir, Halit Ergenç, Pınar Deniz, Aslı Enver, Hasfanur Sancaktutan, Kerem Bürsin, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Buğra Gülsoy gibi isimler de bulunuyor.

Aynı zamanda pek çok yapım firması, yönetmen ve senaristlerle de anlaşmalar imzaladı Disney Plus. Çekilen ilk Türk dizisi ise Kaçış oldu. Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizinin çekimleri Gaziantep’te yapıldı ve bir süre önce sona erdi.

Şimdi sırada başrollerinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un oynadığı Dünyayla Benim Aramda dizisi var. Onun çekimleri de kısa bir süne önce başladı. Ayrıca Disney Plus’ın Türkiye içeriklerinde Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı El Turco dizisi ile Aras Bulut İynemli’nin başrolünde oynayacağı Atatürk ve Halit Ergenç ile Melis Sezen’in başrolünde oynayacakları Nomen isimli diziler var.

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımların yer alacağı Disney+, dünyanın en sevilen hikayelerinden pek çoğuna ev sahipliği yapıyor.