Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisini izleyenlere şok üstüne şok geliyor! Senaristin müthiş hamlesiyle tahminler şaştı!

Yargı dizisini izleyenlere şok üstüne şok geliyor! Senaristin müthiş hamlesiyle tahminler şaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sezona damgasını vuran dizisi Yargı’nın senaryosu, izleyiciyi her bölüm daha da sarsmaya devam ediyor! Sema Ergenekon, dizinin takipçilerini tahmin edilmesi zor olaylarla karşı karşıya getirirken, her bölüm daha da elini yükseltiyor! Yayınlanan son bölümde ise herkesi şaşkına çeviren olaylar ardı ardına geldi!

Ay Yapım imzalı dizinin 29. bölümünde izleyiciyi ağır kasvetten çıkaran bir yıl önceye gidilen hikaye ile herkes biraz nefes aldı. Zafer’i öldüren kişinin Çınar olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte Ceylin ve ailesi büyük bir şok yaşadı. Ilgaz ile tek kelime etmeyen Ceylin, kendisini olay yerine götüren kişinin Yekta olduğunu da sakladı.

Ceylin, kardeşinin ardından babasını da kaybedince kendinden geçti adeta. Ne yapacağını kimsenin sezemediği Ceylin, uzun süre suskun kalırken, Ilgaz’ı yeni evlerine götürüp ‘ya ailen ya ben’ restini çekmesi ise büyük bir sürpriz oldu.

Yargı dizisini izleyenlere şok üstüne şok geliyor! Senaristin müthiş hamlesiyle tahminler şaştı! 10

Dizideki ağır dram yüklü, gözyaşı dolu sahnelerin ardından senaristin büyük bir ustalıkla izleyiciye nefes aldıran zaman atlaması ile Ilgaz ve Ceylin’in ilk tanıştıkları zamanlar ekrana geldi. Bu bölümlerdeki bazı ipuçlarının, dizinin ilerleyen bölümlerinde başka olayların kilidini açacağı da dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Ceylin’in Ilgaz’ın savcısı olduğu ilk davasındaki müvekkili ile ilgili olayların, daha sonra yeniden gündeme geleceği de Ilgaz’ın 6 ay sonraki zaman atlamasında eline geçen dosya ile anlaşıldı.

İzleyiciyi bir yıl önceye götüren ve sonra şimdiye getirerek bölümün sonunda da 6 ay sonrasına atlatan hikaye ile herkesi şaşırtan gelişmeler ortaya çıktı. Ceylin’in üstü başı eli kanlı bir halde ofisine girdiği anlar izleyicinin kafasını karıştırdı.

Yargı dizisini izleyenlere şok üstüne şok geliyor! Senaristin müthiş hamlesiyle tahminler şaştı! 11

Eren’in Ceylin’in arkasından koştuğu, Ceylin’in nefes nefese ofise girip kanlı ellerini yıkadığı ve üzerinde hala kan olan bıçak ile kapıyı kıran Eren ile karşı karşıya geldiği sahne, izleyicinin tahmin edemeyeceği çok başka olaylar dizisinin gelmekte olduğunu da işaret etti.

Ceylin birisini mi öldürdü? Nasıl bir işe bulaştı? Ilgaz ile aralarında ne yaşandı? Bu ve bunun gibi pek çok soru yanıtını bekliyor şimdi. Senaristin kıvrak hamlesi ile izleyici 29. bölümde hiç ummadığı gelişmelerle karşılaştı. Bakalım bundan sonra başka nasıl sarsıcı gelişmeler bekliyor izleyenleri…

Yargı dizisini izleyenlere şok üstüne şok geliyor! Senaristin müthiş hamlesiyle tahminler şaştı! 12

İşte 29. bölümde yaşananların özeti:

Çınar’ın babasının katili olduğunu, Metin’in bu cinayeti örtbas ettiğini, Ilgaz başta olmak üzere Eren ile Pars’ın da bu gerçeği kendisinden sakladığını öğrenen Ceylin aldığı darbelerle perişan oldu. Gerçekleri öğrenir öğrenmez ise Çınar ve Metin’i polise ihbar etti. Ceylin’in Çınar ve Metin’le yüzleştiği anlar, duygusal dakikalara sahne olurken Pınar Deniz, oyunculuğuyla izleyenlerden tam not aldı.

Çınar ile Metin’in ifadeleri ve gerçekler arasındaki uyuşmazlıklar cinayet mahallinde üçüncü bir kişi olma ihtimalini akıllara getirdi ancak Ceylin’in bu cinayetten Yekta sayesinde haberdar olduğundan bahsetmemesi akıllardaki soru işaretlerinin giderilememesine sebep oldu. Çınar tutuklu, Metin ise tutuksuz yargılandı. Tüm bu yaşananların ardından Ceylin, Ilgaz’dan kendisi ve ailesi arasında bir seçim yapmasını isterken Ilgaz’ın vereceği yanıt merak konusu oldu.

Yargı dizisini izleyenlere şok üstüne şok geliyor! Senaristin müthiş hamlesiyle tahminler şaştı! 13

Ilgaz ile Pars’tan şüphelenerek başsavcıyla konuşan Derya’nın bu hamlesinden haberdar olan Pars, Derya’ya tepkisini koyarken Derya ise kısa sürede Pars’ın gönlünü almayı başardı. Final sahnesinde yaşananlar ise herkesi şaşırttı. 6 aylık bir zaman atlamasının gerçekleştiği bölümde Ceylin’in üstü başı kan içinde ve kanlı bir bıçakla eve gelmesinin ardından Eren’in öfkeyle Ceylin’in kapısını çalması ‘Yargı’nın yeni bölümünde neler olacağına dair soru işaretleri yarattı.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi isimler yer aldı. ‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…