Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Malbora için Üç Kuruş dizisi çok başarılı bir basamak oldu!

Aslıhan Malbora için Üç Kuruş dizisi çok başarılı bir basamak oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında Afyon’da dünyaya gelen Aslıhan Malbora, hem yetenekleri hem de güzelliği ile dikkatleri çeken genç oyuncular arasında bulunuyor. 2017 yılında Seven Ne Yapmaz isimli diziyle birlikte sektörde yer almaya başlayan oyuncu, üst üste bulunduğu projelerle kendisini geliştirdi.

Kalbimin Sultanı, Ağlama Anne, Her Yerde Sen gibi dizilerle dikkatleri çeken Aslıhan Malbora, sinema filmleriyle de fark edildi… Aile Hükümeti, Aşk Oluversin Gari, Geçen Yaz gibi üst üste filmlerle gündeme gelen oyuncu, en önemli çıkışını ise Üç Kuruş isimli diziyle yaptı.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse ve Nesrin Cavadzade gibi önemli isimlerle başrolde yer aldığı Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterini canlandıran oyuncu, çok etkili bir çıkışa imzasını attı.

Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırladığı ve büyük de önem verdiği Beverly Hills uyarlaması olacak yeni dizinin başrollerinden birisini de Aslıhan Malbora canlandıracak.

Aslıhan Malbora için Üç Kuruş dizisi çok başarılı bir basamak oldu! 7

Üç Kuruş dizisi de bilindiği üzere Ay Yapım imzasını taşıyor. Aynı yapımcı ile yoluna devam etme kararı alan Aslıhan Malbora’nın rol arkadaşlarının kim olacağı da merakla bekleniyor. Özellikle Mert Yazıcıoğlu ile bu yeni dizi için görüşmeler yapıldığı da ortaya çıktı.

Aslıhan Malbora, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümünü bitirdi. Ancak üniversite yıllarında aldığı eğitim onu oyunculuğa sürükledi.

Hem yetenekleri hem de düzgün fiziği ile sektörde kendisine yer edinen oyuncu, son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi haline geldi.