Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı ve Güldür Güldür Show’dan sonra Toygan Avanoğlu yeni projeyle kahkaha attıracak!

Kuzey Yıldızı ve Güldür Güldür Show’dan sonra Toygan Avanoğlu yeni projeyle kahkaha attıracak!

tarafından ker_def

Tuğba Melis Türk ile Toygan Avanoğlu’nun başrolünde yer aldığı yeni sinema filmi Dünya Evi’nin çekimleri devam ediyor. Kuzey Yıldızı isimli dizideki Sefer karakteri ile 2 sezon boyunca ekranda izleyicileri bir hayli güldüren Toygan Avanoğlu, geçen yıl ise Güldür Güldür Show ekibine katılmıştı.

Show TV ekranında büyük beğeni toplayan Güldür Güldür Show’da çok başarılı bir performans ortaya koyan Toygan Avanoğlu, yaz döneminde de boş durmadı ve sinema filmi için sete çıktı.

Tuğba Melis Türk ise son dönemde dizilerde yer almayan isimlerden birisi. 2017-2018 sezonunda Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizideki Nil karakteri ile izleyicilerin ilgisini çeken oyuncu, tam 5 yıldır dizi setlerine uzak duruyor.

Üst üste sinema filmleri ile son dönemde birbirinden farklı karakterleri canlandıran Tuğba Melis Türk, Dünya Evi filmiyle yeniden setlere dönüş yapmış oldu.

2007 yılından bu yana oyunculuk yapan Tuğba Melis Türk’ün dizi tekliflerini kabul etmemesi ve sadece sinema filmleri ile kariyerin devam etmesinin nedeni de merak ediliyor.

Kuzey Yıldızı ve Güldür Güldür Show'dan sonra Toygan Avanoğlu yeni projeyle kahkaha attıracak! 7

Senaryosunu Cüneyt İnay’ın kaleme aldığı filmi yeni evlenmiş bir çiftin evlilik sürecinde yaşadıkları sıkıntıları ve sırlarını saklamaya çalışırken düştükleri durumu trajikomik şekilde izleyicilere aktaracak.

Tuğba Melis Türk ve Toygan Avanoğlu bu filmde önemli isimler de eşlik edecek. Buket Dereoğlu, Selahattin Taşdöğen, Metin Keçeci, Binnur Şerbetçioğlu, Tuna Arman gibi usta isimlerin de yer aldığı filmin çekimleri İstanbul’un çeşitli setmlerinde gerçekleştiriliyor.

Eğlenceli anların yaşanacağı Dünya Evi filmi komedi rollerinde gayet başarılı olan Toygan Avanoğlu ile Tuğba Melis Türk’ün pefrormansları ile çok konuşulacak gibi gözüküyor.