Ana sayfa Dizi Haberleri Umudun peşinden koşan Ulaş Tuna Astepe, Hayat Bugün dizisi için çok güzel bir hayal kurdu!

Umudun peşinden koşan Ulaş Tuna Astepe, Hayat Bugün dizisi için çok güzel bir hayal kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli yeni Show TV dizisi, 19 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. İlk bölüm öncesinde yayınlanan fragmanlar heyecanın artmasını sağlıyor. Amerikan dizisi New Amsterdam’ın dünya çapındaki ilk uyarlaması olması nedeniyle de Hayat Bugün dizisine büyük önem veriliyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe’nin yanı sıra, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Şerif Erol ve Mert Denizmen gibi önemli isimler bir araya geldi. Tüm dünyanın hem ekonomik anlamda girdiği sıkıntı hem de savaşlar ile birlikte yaşanan dramların öne çıktığı şu günlerde Hayat Bugün dizisi bir umut ışığı yakmaya çalışacak.

Ulaş Tuna Astepe de canlandırdığı Doktor Barış Güvener karakteri ile bu umut ışığının en önemli temsilcisi olarak ekranlarda yer alacak. Oyuncu, “Tüm dünyanın ve elbette bizim, umuda ihtiyacımız var. Hayat Bugün bu uğurda ‘Biz ne yapabiliriz?’ sorusuna güçlü bir yanıt olacak” açıklamasında bulundu.

New Amsterdam dizisinde Doktor Max Goodwin’in Türk uyarlamasındaki karşılığı Doktor Barış Güvener oldu. Ulaş Tuna Astepe de dizinin sürükleyici ismi olarak büyük bir sorumluluk üstlendi.

Umudun peşinden koşan Ulaş Tuna Astepe, Hayat Bugün dizisi için çok güzel bir hayal kurdu! 8

Oyuncu, herkesi şaşırtacak alışılmış kalıpların dışında bir dizi olacağını şu sözlerle anlattı: “Alışılmışın dışında bir hastane hikayesi izleyeceğiz. Dizinin orijinal konseptinde, çeşitli sorunları olan, hastasından doktoruna, insanların çok da mutlu olmadığı bir hastanenin tedavi sürecini, oyun kurucu bir başhekim ekseninde takip ediyoruz. Başhekimi hastanenin hastalıklarını tespit edip, tedaviye başlıyor. Hikayemizin baş kahramanı da aslında bu hastane. Elbette bu harika konsepte sadık kalarak, senaristlerimiz nefis bir uyarlama ortaya koymuşlar. Herkesin bildiği, birçoğumuzun hayatına dokunmuş o büyük, kalabalık, köklü hastane burası. Genci, yaşlısı, akıllısı, delisiyle bir Türkiye hastanesi.”

Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisiyle ilgili çok güzel bir hayal de kuruyor. Oyuncu, işinden evine yorgun şekilde gelen insanların, bu diziyi izleyerek moral bulmalarını ve tebessüm ile yataklarına dönmelerini arzu ediyor. Tüm aile fertlerinin bir arada izleyebileceği, kendilerini iyi hissedebilecekleri bir projenin içinde bulunduğunu belirten oyuncu, doktorluk gibi kutsal bir görevin hakkını veren bir senaryolarının bulunduğunu anlattı.

Umudun peşinden koşan Ulaş Tuna Astepe, Hayat Bugün dizisi için çok güzel bir hayal kurdu! 9

Ulaş Tuna Astepe, Hisarönü Hastanesi’nin de Türkiye’de örnekleri birçok olan hastaneler gibi olacağını da dile getirdi ve şu sözlerle dikkat çekti:

“Hisarönü Hastanesi içinden her gün binlerce hayatın gelip geçtiği bir küçük ülke. İyileşmek umuduyla buraya gelen genci yaşlısı, akıllısı delisi, yerlisi yabancısıyla kozmopolit bir sığınak. Ve içerisinde bir meslek olduğu için değil, insan olmanın temel sorumluluğu olduğu için cefakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın evi. Bu kutsal göreve hakkını teslim eden bir senaryo okudum. Beni bu güzel senaryo içeri davet etti, ben de zevkle kabul ettim.”

New Amsterdam isimli diziye, Hayat Bugün projesinden sonra izlemeye başladığını ve kopamadığını anlatan oyuncu, fikri olması için izlediği bu diziden çok etkilendiğini de sözlerine ekledi.