Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran pozları göz kamaştırdı!..

Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran pozları göz kamaştırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Serenay Sarıkaya’nın ‘Şahmaran yükleniyor’ pozları yürekleri hoplattı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabında yeni projesi Şahmaran dizisine göndermede bulunan paylaşımıyla dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya’nın Netflix’de yayınlanacak yeni projesi Şahmaran’ın ikinci sezon çekimleri Adana’da yapıldı. Dizinin ilk sezonu geçen yıl çekilmişti.

Dijital platformun önceki akşam gerçekleşen davetine katılmak için İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, geceden pozlarını “Şahmaran yükleniyor” notuyla instagram hesabında paylaştı.

Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran pozları göz kamaştırdı!.. 8

Stiliyle dikkat çeken yıldız oyuncu, marka elçisi olduğu İtalyan mücevher markası Bulgari’nin  gümüş renkli takılarını kombinlediği aynı renkteki yırtmaçlı mini eteği ile göz kamaştırdı.

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in başrolde yer aldığı Şahmaran, Ocak ayında Netflix’de yayına girecek. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Dizi hakkında detay veremeyeceğini ve Ocak ayına kadar daha çok zaman olduğundan bahseden Serenay Sarıkaya, “Ama çok güzel olacağına inandığımız bir iş oldu” diye konuşmuştu.

Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran pozları göz kamaştırdı!.. 9

Dizinin ikinci sezonun son iki bölümünün çekimleri kaldığını anlatan oyuncu, Alice Müzikali’nin de yakında başlayacağını duyurdu. Oyuncu, Şahmaran dizisinin kalan sahnelerini için yeniden sete çıktıklarını ve gece için de kısa süreliğine İstanbul’a döndüğünü anlattı. Ünlü oyuncu henüz ikinci sezon çekimlerinin tamamlanmadığını ama az sahnelerinin kaldığını ifade etti.

Başrollerini Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Şahmaran dizisinin ilk tanıtımı görüntüleri de Netflix gecesine katılan davetlilere izletildi.