Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir dizi çiftimiz oldu! O Kız dizisinde dikkatleri çeken iki isim popüler olma yolunda ilerliyor!

Yeni bir dizi çiftimiz oldu! O Kız dizisinde dikkatleri çeken iki isim popüler olma yolunda ilerliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisi, hikayesi ile olduğu kadar oyunculuklarıyla da konuşuluyor. Usta oyuncu Erkan Petekkaya ile birlikte uzun yıllar önce Beyaz Gelincik dizisinde birlikte rol aldıkları Sezin Akbaşoğulları’nı buluşturan O Kız, genç kuşak oyuncuların da öne çıktığı bir yapım oldu.

Dizinin dikkat çeken isimlerinin başında Dilin Döğer geliyor. Erkan Petekkaya’nın hayat verdiği Kadir’in kızı Zeynep’i oynayan Döğer, dizi izleyicilerinin hemen farkettiği isimlerden birisi olmayı başardı! Dilin Döğer, o kadar başarılı bir oyunculuk sergiledi ki ekran başında diziyi izleyenler daha genç oyuncuyu merak etmeye başladı.

O Kız dizisinin ekrana kazandırdığı yüzlerden birisi olan Dilin Döğer’in dizide Cengiz Orhonlu’nun hayat verdiği Ozan ile bir aşk yaşayacağı düşünüldü hep. Ancak diziye sonradan dahil olan Doruk karakteri ile Zeynep o kadar çok yakıştırıldı ki giderek bu çiftin sahneleri daha çok ilgi çekmeye başladı!

Dizide Sezin Akbaşoğulları’nın oynadığı Sitare’nin eşinin ilk evliliğinden olan üvey oğlu Doruk’un ortaya çıkması ile hikaye de başka bir yere doğru gitmeye başladı! Zeynep ve Doruk’un birbirlerinden çok etkilenmeleri ile birlikte izleyici de yeni bir dizi çiftini konuşmaya başladı!

Yeni bir dizi çiftimiz oldu! O Kız dizisinde dikkatleri çeken iki isim popüler olma yolunda ilerliyor! 7

Ali Öner’in hayat verdiği Doruk ile Zeynep’i daha çok yakıştıran izleyiciler, dizinin ilk bölümlerinden beri Ozan ve Zeynep’i birbirlerine hiç yakıştırmamışlardı! Ancak adeta bir kurtarıcı gibi diziye dahil olan Doruk karakteri, hikayedeki boşluğu da doldurmaya başladı!

Şimdi izleyiciler Zeynep ve Doruk’un ilişkisinin giderek daha ilerlediği, flörtleşmelerinin dikkat çektiği sahneleri merakla takip ediyorlar. Bu arada Dilin Döğer ve Ali Öner’in ekran uyumu da beğeni toplamakta.

Dizinin yeni yayınlanacak bölümünde de Zeynep ve Doruk çiftinin daha da yakınlaşması söz konusu! Üstelik Zeynep, Ozan ile ilişkisinin tamamen bir iş ilişkisi olduğunu da açıklıyor! İzleyiciler şimdiden bu çifti sahiplenirken, bu aşkın mayasının tutmasını istiyorlar!

İşte merakla beklenen 11. bölüm fragmanı…