Ana sayfa Dizi Fragmanları O Hayat Benim dizisinde neler oldu neler

O Hayat Benim dizisinde neler oldu neler

tarafından ker_def

Fox Tv’nin sevilen dizisi O Hayat Benim 69. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizinin son bölümünde, Hapishaneden çıkan Efsun, yaptıklarının hesabını vermek için tekrar mahkemeye çıktı.

Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak ve İclal Aydın’ın paylaştığı O Hayat Benim yeni bölüm için heyecan dorukta. Hem ilginç konusu hem de güçlü kadrosuyla başarısını sürdürmeye devam eden O Hayat Benim 70. bölüm fragmanı da yayınlandı.

O Hayat Benim 70. Bölüm Özeti

Efsun, kameralar karşısında Arda’yla evlendiğini, yani Atahan’ların gelini olduğunu açıklamış, herkesi şoke etmiştir. Bu beklenmedik durum karşısında Hülya’nın çıldırmasına ramak kalmış, Mehmet Emir sinirden deliye dönmüştür. Kimse Arda’nın böyle bir şeyi nasıl yaptığına akıl erdirememekte, herkes bu işin içinde büyük bir düzenbazlık olduğunu düşünmektedir. İlyas’sa Efsun’un yeniden tehlikeyle dolu böyle bir oyunun içine girmesinden dolayı çok endişelidir. Ama ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bahar da hayatının bir kez daha Efsun tarafından çalınmasına seyirci kalmayacaktır! Ama Sultan ve Efsun’un Atahan’ları avuçlarının içine almak için şeytanca bir planı vardır. Kısmet Mahallesi ise gün geçtikçe daha da karışmaktadır. Arda’nın Efsun’la evlendiğini öğrenen Zeynep çıkmaz bir yola doğru hızla sürüklenmektedir

Bölüm Tarihi: 29/11/2015

Hapishaneden çıkan Efsun, yaptıklarının hesabını vermek için tekrar mahkemeye çıktı ancak hiçbir şeyden haberi olmadığını, her şeyi annesinin planladığını söylemesi üzerine duruşma ertelendi, verilen karar Bahar’ı bir kez daha yıktı.

O Hayat Benim son bölümünde Ateş ile ilişkisinde ki duygusal çıkmazlarla boğuşan Bahar, kaçarak sığınacağı tek yerin öz ailesi olduğunu anladı sonunda. Efsun da istediğini elde etmek üzereydi. Arda her şeyin başına geçecek ve Efsun konağa hiç olmadığı kadar güçlü dönecekti. Hülya ise Arda’nın sır gibi sakladığı kız arkadaşına ulaştı ancak adres yanlıştı. Zeynep’e ulaşan Hülya onun da hayatını mahvetti. Efsun gerçek bir Atahan olurken ne Bahar ne de Hülya başlarına gelecek felaketin farkında bile değillerdi. Öğrendiklerin de ise hayatlarında ki en büyük şoku yaşadılar. Bundan sonra hiçbir şey artık eskisi olmayacaktı./Milliyet