Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde bir karakter var ki izleyicileri adeta ikiye böldü!

Kadın dizisinde bir karakter var ki izleyicileri adeta ikiye böldü!

tarafından zk zk

Kadın dizisinde bir karakter var ki izleyicileri adeta ikiye böldü! 8

Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin Salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Kadın’da hemen her karakter sosyal medyada konuşuluyor ve adeta her bölümde yaşananların ardından pek çok yorum alıyor.

Bu karakterlerden bir tanesi de Ece Özdikici’nin oynadığı Doktor Jale. Musa ile olan evliliğini bitirme kararı aldıktan sonra çok tartışılan Jale karakteri, izleyenleri sosyal medyada adeta ikiye bölmüş durumda.

Sevmediği bir adamla, sadece ‘iyi bir insan’ diye birlikte olmak istemediğini her fırsatta söyleyen Jale, eğitimli, kültürlü, ancak mutsuz bir kadın olarak evliliğini yürütemeyeceğini anlayınca dürüstçe eşi Musa ile de bu durumu paylaştı.

Kadın dizisinde bir karakter var ki izleyicileri adeta ikiye böldü! 9

Pek çok kadın izleyici, Jale’ye sevmediği biriyle bir ömür sürmek zorunda kalmadığı ve cesur tavrı için pozitif bir ayrımcılık yaparak hak verdi.

Hatta kendisine ilgisi olan Sinan’ın boşanma kararını başbaşa bir yemekle kutlama isteği üzerine “Ben kocamdan senin gibi zevzeklerle birlikte olmak için ayrılmıyorum” diyerek ağzının payını verdiği sahnede de izleyenler tarafından alkışlanmış ve kendi ayakları üzerinde duran, ne istediğini bilen, ismediği bir evliliğin peşinden kimseyi sürüklemeyecek kadar cesur bir kadın olması nedeniyle övgüleri toplamıştı.