Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinin usta oyuncusu inanılmaz bir değişime uğramış, şaşırıp kalacaksınız

Erkenci Kuş dizisinin usta oyuncusu inanılmaz bir değişime uğramış, şaşırıp kalacaksınız

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay /

Seksenler dizisinde 5 sezon boyunca Pastacı Sami karakterine hayat veren Berat Yenilmez’in son hali görenler şaşırmadan edemiyor.

Şu sıralarda Erkenci Kuş dizisinde Nihat Aydın karakteriyle izliyoruz. Sanem ve Leyla’nın babası olan, bakkalcılık yapan, prensiplerinden ödün vermeyen, sevgi dolu, dürüst, sakin bir adam olarak dizide yer alıyor.

Berat Yenilmez usta bir tiyatrocu aslında. Birçok dizide de rol alan bir isim.

Ancak son dönemde nasıl değiştiği de hayretler içinde bırakıyor.

Bir dönem Pastacı Sami olarak bir hayli kilolu şekilde Seksenler dizisinde izlediğimiz Berat Yenilmez, çok kilo alınca karar vermiş ve kilolarının önemli bir bölümünden kurtulmuş.

Erkenci Kuş dizisinin usta oyuncusu inanılmaz bir değişime uğramış, şaşırıp kalacaksınız 8

Mesut Yar ile Laf Çok isimli programın konuğu olan Berat Yenilmez o süreçte yaşadıklarını anlattı.

TV 360’ta ekrana gelen programda Yenilmez, Seksenler dizisini çekerken Pastacı Sami olarak dizi sırasında bir hayli kilo aldığını anlatan Yenilmez, daha sonra ise 35 kilo vererek zayıflamayı başarmış.

Yenilmez, “Pastacı olunca ister istemez yiyorsun. Sabah onlar taze taze geliyor. Bir direniyor, iki direniyorsun. Sonra ucundan deyip başlıyorsun. En son 136 kiloydum” diye konuştu.

Erkenci Kuş dizisinin usta oyuncusu inanılmaz bir değişime uğramış, şaşırıp kalacaksınız 9

Eşiyle beraber Barcelona’ya gittiklerini anlatan Yenilmez, orada karşılaştıkları 70 yaş üstü bir çiftin incecik halini görünce zayıflamaya karar verdiğini belirterek şöyle konuştu:

“70 yaş üstü, süzülerek yürüyorlar. Kendime baktım, Seda’ya baktım. Dedim ki, ‘Biz bu yaşa gelirsek birisi bizi yerde yuvarlayarak götürecek. Ben böyle olmak istemiyorum. Kesin bir şey yapalım’ dedim. Nefret ettim kendimden. Döner dönmez kestim her şeyi.”