Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nda büyük itiraf olacak mı!

Ada Masalı’nda büyük itiraf olacak mı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Salı gecesinin en sevilen dizilerinden Ada Masalı bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un olduğu Star TV dizisi yine izleyicileri ekrana kitleyecek.

Ay Yapım imzalı Ada Masalı, yaz sezonunun en keyifli dizilerinden. Her ne kadar reytinglerde ve sosyal medyada rakibi olan Kanal D dizisi Baht Oyunu’nun gerisinde kalsa da başarılı bir şekilde devam ediyor.

Çekimleri İzmir’in Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilen Ada Masalı, tutkulu bir aşkı, mavi ile yeşilin birleştiği sahil kasabası görüntüsüyle birleştirince ortaya tam bir yaz dizisi olarak karşımıza çıktı.

Peki dizinin 7. bölümünde neler olacak? Yeni bölümün en önemli soru işareti Haziran’ın Poyraz’a itirafta bulunup bulunmayacağı. Bir diğeri de Alper’in Biricik’le ilgili kararının ne olacağı… Ada Masalı’nın 7. bölümünde şunlar olacak:

Öpüşmelerinin ardından Poyraz Haziran’ın duygularından emin olur ancak Haziran bunu konuşmayı reddeder. Bunun üzerine Poyraz tavrını çok sert bir şekilde koyar. Haziran eski aksi, az konuşan Poyraz’ı görmeyi beklerken tam tersi bir manzara çıkar karşısına.

Otele gelen genç bir kadın müşterinin Poyraz’a ilgisi Haziran’ı çıldırtır. Bu sırada Alper, Biricik’ten duyduklarını Poyraz’a söylemekte kararlıdır, ancak Biricik Alper’i engellemek için elinden geleni yapar.