Ana sayfa Dizi Haberleri Adem, Ülfet halaya fena posta koyuyor! İstanbullu Gelin 57. bölümden ön izleme yayınlandı…

Adem, Ülfet halaya fena posta koyuyor! İstanbullu Gelin 57. bölümden ön izleme yayınlandı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de bu akşam 57. bölümü ile ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde, Adem, Ülfet Hala’ya çok sert bir yanıt veriyor.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide, Adem’in Ülfet hala ile telefonda konuştuğu sahne, ön izleme olarak ekrana geldi.

Dilara’yı ve çocuğunu kaybeden Adem, Ülfet’in telefonuna sert bir şekilde yanıt veriyor. Ülfet çok şaşırıyor. Boranlar’la ilgili şikayet dilekçesini geri aldığını öğrenen Adem’e kızan Ülfet’e Adem’in yanıtını tepkili oluyor.

Ülfet’in verdiği tavsiyeler yüzünden karısını ve çocuğunu kaybettiğini söyleyen Adem, “Ben artık bu oyunda yokum” diyor ve “Seni görmek istemiyorum, beni rahat bırak” diyerek restini de çekiyor.

Adem, Ülfet halaya fena posta koyuyor! İstanbullu Gelin 57. bölümden ön izleme yayınlandı... 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Süreyya ile Esma arasında büyük gerilim…

Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur.

Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.