Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisinin sezon finaline ‘aşk’ dolu bir bakış….

Adını Sen Koy dizisinin sezon finaline ‘aşk’ dolu bir bakış….

tarafından zk zk

adınısenkoy

Yepyeni bir güne daha başlamıştı hayat ve bu kez büyük değişimlerin habercisiydi bu gelen yeni gün. Ömer Zehra için kırmızı güller almış yeni güne uykusundan o gül kokularıyla uyanmasını istemiş Ömer.

Ne güzel yeni bir güne gül kokusu ile başlamak, helal sana Ömercim. Kırmızı Gül aşkın sembolüdür. Senin Zehra ya olan sevginin aşkının bir göstergesi o güller. Senden ilk kez bir gül alıyor Zehra, hem de kucak dolusu. İçten gelerek istenilerek alınmış o güller. Hadi hayırlısı.

Güllerin o mis kokuların arasında, günaydın mesajı ve yeni bir sürpriz vardı. Zehra, Ömer’in mesajında yazdığı dolaptaki kutuyu aradı. Zehra daha önce gördüğü ama bir türlü açıp da içini göremediği kutuyu buldu dolap da, içinde çok güzel gelinlik gibi bir elbise vardı bembeyaz.

Ömer, o elbiseyi Zehra için almıştı.

Ömer ilk kez bir bayana elbise alıyor kendisi. Kardeşine ya da önceden Zehra ya aldıklarından çok farklı bu elbise. Evliliğin sembolü olan gelinlik gibi olsun istediği elbise bu. Zehra bu elbiseyi giydiğinde, birlikteki gittikleri yerde, Ömer Zehra’ya sevgisini dile getirmeyi ve yeniden evlenme teklifinde bulunmayı ama bu kez içinden geldiği için isteyerek bunu yapmak istiyor. Ömer tarafından yapılan bütün bu hazırlık, aşk itirafı ve evlenme teklifi için.

Alev teyzesine mektup yazıyor, giderken ona bırakacak anlaşılan. Ömer de Ömer. Yok sana Ömer mömer yürü git işine Alev. Teyzen bile demiş sana, siz kardeş sayılırsınız diye, hiç kardeşe yan gözle bakılır mı Alev?

Alev, ben onun kuzeni bile değilim diyor ve yazıyor bunu.

Bu halde olmana rağmen sen onun hiçbir şeyi değilken, Ömer sana evini, sofrasını, iş yerini açmış, yıllarca aynı sofrada yemek yemişsiniz. Bu yaptıkların insanlığa sığıyor mu Alev. Ekmek yediğin yere ihanet yakıştı mı sana? Bunu kendine yakıştırdın mı?

Teyzesi için yazdıklarından sonra, sıra Ömer de onun içinde bir cd hazırlamış, bir tuzak Ömer’e, Alev tarafından kurulmuş. O cd de Alev’in Zehra için oynadığı bir oyun var. Geçmişte annesi için oynanan oyunun aynısı ve o zaman küçük olduğu için Ömer anlaması zor olmuş ve onları terk edip gittiğini ve bütün bayanlar öyle diye düşünüyor Ömer.

Ve bunu Alev biliyor, aynısını şimdi Zehra için yapıyor. Sadece annenin değil, Zehra’nın da aynı şeyi yaptığına inandığında, bu cd herkese hak ettiği cezayı verecek dedi.

Ne dolaplar çeviriyorsun sen Alev? Senin takı kutunun içine sakladığın kendi pisliklerini sakladığın Asya’nın kaçırılmasında senin büyük emrin olduğu cd nerede? Ömer’in onu bulması gerekirken, Alev yeni bir cd çıkardı ortaya. Ne kötüymüşsün sen Alev. Kazdığın kuyuya inşallah sen düşersin.

Bu konak, para, güç, Ömer, bunlar benim olmayacaksa senin de olmayacak, hiçbir zaman buraya ait olmadın, olmayacaksın da diyor Alev. Ne kinciymişsin sen. Asıl oraya ait olmayan sensin aynada bir kendine baksan Alev.