Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisinin sezon finaline ‘aşk’ dolu bir bakış….

Adını Sen Koy dizisinin sezon finaline ‘aşk’ dolu bir bakış….

tarafından zk zk

Adını-Sen-Koy-177.-178.-Bölüm-Tüyo1ları-özeti

Alev de dışarda emlakçıdan çıkıp bankaya para çekmeye gidiyor. Hakkım olanı alıyorum diyerek. Sen bunca yıl hakkın olmadığı halde konaklarda yaşadın, şirketlerde çalıştın, makam mevki sahibi oldun Ömer sayesinde şimdi nankörlük ediyor, haksızlık ediyorsun.

Zehra hazır, Ömer’in aldığı elbiseyi giymiş gülleri koklarken, Ömer girdi odaya hazırsan çıkalım diye. Ama Zehra yı görünce dili tutuldu, gözlerini ondan alamadı Ömer. Zehra çok güzel bir prenses, bir içim su olmuştu su damlası.

Ömer Zehra ya bir kere daha aşık oldu. dikkatini su damlası kolyesi çekti. Onu da takmış diye mutlu oldu Ömer.

Zehra gelin gibi hazır. Damat beyin Ömer’in ona olan sevgisini, aşkını ilan etmesi ve evlenme teklifini yapması için.

Zehra; olmuş mu? Gideceğimiz yere uygun mu diye sorunca.

Ömer; büyük bir aşkla çok güzel olmuş, yani gideceğimiz yere programa uygun dedi. iş yemeği bahanesi ile balayı programı iyiymiş Ömer ?

Ömer ve Zehra yola çıkmak üzereler, salonda Cevriye hala Zehra ya gelin gibi, Ayşe de abisi ne damat gibi olmuşsun dedi. Ömer istediğine ulaşmıştı. Damat ve gelin olmak istiyordu Ömer istediği olmuş yorumlardan bunu anladı mutlu oldu damat Ömer ?

Aşk mevsimlerden bahardır. Ömer ve Zehra ilk baharlarını yaşıyorlar. Aşk kanatsız bir kuş gibidir. Ömer ve Zehra kanatsızlar aşkla birbirlerinin aşk kanatları ile uçuyorlar sonsuz mutluluğa.

Nihat, Ayşe ve Cevriye halaya verilen hesaplardan sonra 2 günlük iş gezisi altında, balayına çıkıyor çiftimiz.

Ayşe, abisini ilk kez bir iş gezisine çıkarken mutlu gördüğünü söylüyor. Normal Ayşecim eşi var yanında sevdiceği. Halamızda nerede o eski baston yutmuş Ömer diyecekti ki frenledi kendini.

Ömer de anlamadı ne diyor bu diye Zehra ya bakıyor ? Artık bıraksanız da çıksalar gençler.

Alev bankadan paraları aldı, bir tek Mert’in izin vermediği 50 milyon kaldı onu alamadı. Banka çıkışı Hilmi’nin adamları Alev den çantayı aldı. Ohhh Alev parasız kaldı sap gibi ortada şimdi ben ne yapacağım diyor.

Paracıkların haydan geldi huya gitti Alev. Parasız kaldın. Bunca zaman Hilmi yesin diye çalışmışsın ? şimdi de kürkçü dükkanına, konağa döneceksin. Ömer seni konaktan kovsun da, sen hem parasız, hem de evsiz kalasın diye. Kendin ettin kendin bulacaksın.

Allah’ım o ne güzelliktir. O ne muhteşem bir manzaradır. Yeşillikler arasında, kuş sesleri eşliğinde giden bir Kervancıoğlu çifti var arabayla.

Ömer o araba da yolunda gitmeyen bir şey var. Ben bile buradan o sesi duyuyorum zincir sürükleniyor gibi ve motordan da ses geliyor. Sen nasıl oluyor da duymuyor, inip bakmıyorsun şu arabaya Ömer.

Yol boyunca sohbet ede ede ilerlediler.

Önce Zehra bu iş gezisine neden bizden başka kimse gelmiyor dedi. Ömer herkese açık olmadığını söyleyerek ustaca geçiştirdi.