Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisinin sezon finaline ‘aşk’ dolu bir bakış….

Adını Sen Koy dizisinin sezon finaline ‘aşk’ dolu bir bakış….

tarafından zk zk

Adını-Sen-Koy-147.-Bölüm-1

Unutma ki kefenin cebi yok Alev, öbür tarafa giderken para, mal, mülk, şan şöhret, makam mevki rütbe götüremiyorsun, orada bunlar işe yaramıyor.

Ne kadar zengin olursan ol, ancak belirli bir miktar para yersin. Denize testiyi daldırırsan, elindeki testi kadar su alırsın, gerisi kalır.

Zehra elbiseye bakarken, Ömer’e yakalandı.

Kaçıyor elbiseyi kutusuna koyup bunlar benim için mi diye soruyor. Yok Zehra senin için değil benim için ? hey yarabbim ya tabi ki senin için. Ömer bunca hazırlığı benim için yapacak değil ya ? Senin için yaptı.

Ömer çiçekleri alırken zorlanmamış da, elbise seçerken zorlanmış. Güzel bir çiçek ve elbise almışsın Ömer ben beğendim. Zevklisin maşallah. Önceden aldığın toka da, kutusu da çok güzeldi. Arada taksaya Zehra ama nerde, Zehra takacak da, Ömer görecek de mutlu olacak da. ölme eşşeğim ölme.

Zehra beni şaşırttın dediğinde, Ömer gün daha yeni başlıyor bakalım neler getirecek dedi.

Hediye abla güller için vazo getirince, kahvaltıya bekliyorlar deyince bizim şaşkın aşık Zehra yatak pijamaları ile kahvaltıya gitmeye kalkınca, Ömer böylemi diye onu uyardı.

Ah aşk ah, akılları baştan alan, yanıp yanıp küle döndüren aşk. Sen neymişsin böyle.

Alev çalışma odasında, Ömer’in masasının üzerinde Zehra’nın çizdiği bir çanta çizimini yırtıp attı. Senin gücün anca sayfa yırtmaya yeter kıskanç Alev ne olacak. Hasedinden çatır çatır çatlıyorsun da çatırtını duyan yok, garibim vah, tüh görüyor musun ne yapsak ki? ?

Ömer’in kaşesinin peşinde, onunla birlikte paraları alıp zimmetine geçirecek Alev.

Ailecek kahvaltı sofrasındalar, Ömer ve Zehra da ki, değişimi fark eden Cevriye hala söyledikleri ile utandırdı Zehra yı ve eli ayağı birbirine dolandı. Aşk işte adamı böyle elden ayaktan düşürür.

Aşk altın değildir saklanmaz, aşığın bütün sırları meydandadır.

Cevriye hala da maşallah dedektif gibi, hemen de çözdü olayı, yoksa siz balayına mı çıkıyorsunuz?. Evet hala sus Zehra anlamasın sürpriz. Ömer balayı odası ayırttı bile ?

Hilmi Yılmaz da hak ettiği yerde hapiste, istifini de bozmuyor. Takım elbise ile orada, nasıl almamış içerdekiler hayret. Avukatı ile konuşan Hilmi, Alev’in yaptıklarından haberdar oldu. peşine adam takmış, Ömer içinde bir hain planı var Hilmi’nin.

Hilmi’nin adamı bir kurye, paket getirme bahanesi ile konağa girdi ve Ömer’in aracının frenini bozdu ve gitti. Ömer’in haberi yok.

Alev şirketten yüklü miktarda para çekmek için Ömer’in kaşesini kullandı Ömer’in bundan da haberi yok. Ömer’in dünyadan haberi yok. Arkasından ne dolaplar dönüyor bir bilse kızılca kıyameti koparır da haberi yok işte. İsteyen istediği gibi at koşturuyor.

Koray, Leylanın sayesinde Mert ile konuşmak için şirkette.

Kısa bir konuşma geçti aralarında ve Mert Koray dan cv sini istedi. İş için pozisyon belirleyecekler ona göre.

Koray da artık Kervancıoğlu holding de çalışmaya başlayacak. Babası bunu öğrenince gel kendi şirketinde çalış diye baskı yapar kim bilir. Koray Zehra ile kardeş diye düşünüyorum ben. Bir de Ömer ile Koray kardeş çıkıyorlarmış sen o zaman seyreyle gümbürtüyü. İşler iyice arap saçına dönmeye başladı.

Zehra valiz hazırlıyor. Alev’e verdiğin o pijamayı giymeyi düşünmüyorsun değil mi Zehra. at o pijamayı lütfen değiştir.

Ömer Zehra’nın elbiseyi giymediğini görünce içinden giymemiş dedi. o elbiseyle Zehra yı biran önce görmek istiyor Ömer.

Biraz sabırlı ol paşam, nedir bu acele, ecele gidiyor gibi. Bekledin bunca zaman biraz daha bekle sabır. Sabret ki, her şey istediğin gibi gönlünce güzel olsun.

Ömer takacağı saati bile artık kendisi seçmiyor, seçimi Zehra ya bırakıyor. O ne derse o. Eşim ne derse o diyor, tamamı ile kendini Zehra ya teslim etti Ömer.

Bu bir oyun olmaktan çıktı artık. Gerçek bir eş gibi davranıyorlar birbirlerine. Sen sadece sen değilsin, bensin, benimsin, bendesin diyorlar içten içe birbirlerine.

Alev’in Ömer için koyduğu cd yi hediye abla çekmeceye koydu. Uzunca bir sürede Ömer görmesin onu, artık ne varsa içinde?.

Ayşe’nin doktoru, çıkan test sonuçlarına bakınca, hemen Ayşe’yi aratıp hastaneye gelmesini istedi. Ömer’i aradı ve Ayşe’nin iyileşme evresine girdiğini, başlangıçtan bu zamana büyük bir gerileme olduğunu, neredeyse iyileştiğini söyleyebilirim dedi.

Bu duydukları karşısında Ömer, çok mutlu oldu. nasıl mutlu olmasın ki, en sevdiği biricik kardeşi çok büyük bir hastalığı atlattı. Bu evliliği de onun için yapmıştı. Sevgi Ayşe yi iyileştirdi. Ne mutlu bütün hastalarımız böyle iyileşir umarım inşallah.

Sevgiden acılıklar tatlılaşır, sevgiden bakırlar altın kesilir. Sevgiden, tortulu bulanık sular arı-duru bir hale gelir. Sevgiden, dertler şifa bulur. Sevgiden, ölüler dirilir. Sevgiden, padişahlar kul olur. Sevgi öyle güçlüdür ki, Hastaları iyileştirecek kadar güçlüdür.

Ömer o kadar mutlu ki, koşarak Ayşe’nin yanına gitti ve ona sarılarak kucakladı ve dönderdi onu birkaç kere, Ayşe de ben senin o küçük kız kardeşin değilim artık deyince, Ömer sen hep benim küçük kardeşimsin dedi alnından öptü.

Ayşe abisinin mutlu bir evliliği olduğu için çok mutlu. Bu evlilik onu iyileştirdi. Zehra’nın ona yaklaşımı, Asya’nın sevgisi. Zor olanı başardı Ayşe. Doktoru aradı sonuçlar çıktı diye.

Henüz hastaneye gidip de bu müjdeli haberi alamadı Nihat ve Ayşe. 2. Sezonda inşallah Ayşe iyileştiğini öğrenecek.

Şirketin muhasebesinden Cemil bey, Mert’e Alev’in 50 milyon çekeceğini Ömer beyin bir talimatı olmadığını söyledi. Mert Ömer’i aradı ulaşamadı. Cemili aradı para Alev’in hesabına aktarılmasın dedi.

Afferim çalışana Cemil beye, sormadan bir bilgi almadan işlem yapmadığı için. Ve Mert e de bir afferim Ömer’in yokluğunu aratmayıp duruma müdahale ettiği için. Oh olsun sana da Alev 50 milyon parayı alamadın. Ne kadar çok para? Say say bitmez artık ama nasip olmadı Alev’e bunun keyfini sürmek.