Ana sayfa Dizi Haberleri Aferin Asu, bravo sana! Kızım dizisinde hiç olmadı o sahne!

Aferin Asu, bravo sana! Kızım dizisinde hiç olmadı o sahne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
tv8’in sevilen dizisi Kızım, dün akşam 10. bölümüyle ekrana geldi.

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu’nun baş rolünde oynadıkları dizinin sevilmeyen kadını Asu, yine yaptı yapacağını!

Babasının mirasını kendisine bırakması ama kızına bakması şartı, Asu’yu başka kararlar almaya itti. 18 yaşına geldiğinde tüm paranın Öykü’ye aktarılacağını öğrenen Asu, mirası almak için Cemal’in de teşvikiyle Öykü ile yakınlık kurmaya çalıştı.

Demir’e Öykü’nün annesi olduğunu anlattığında büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu ama Demir’in en büyük korkusu Öykü’nün bu durumdan etkilenmesi.

Asu henüz Öykü’nün hastalığını bilmiyor ama doğduğundan beri ilk kez sıcak bir yuvaya, bir babaya kavuşan kızının durumunu da görmezden geliyor.

Demir’in, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra onunla kurduğu ilişki tam değişmişken, tam bir baba kız olmuşken, bir ev tutup düzenli bir hayata kavuşmuşken, Asu’nun bir anda ortaya çıkması hiç iyi olmadı!

Demir, Asu’nun Öykü’yü görmesine izin verdi ancak ona annesi olduğunu söylememesi kaydıyla.

Asu, okul çıkışı Öykü’yü alıp onu AVM’ye götürüp biraz gezip eğlendirdikten sonra, bir anda onu yanına alma kararı verdi.

Cemal bile daha insaflı davranmış ve Öykü ile vakit geçirmesi, onunla diyalog kurması, onun kendisini sevmesini sağlamasını söyleyerek mahkemede babası yerine annesi ile yaşamak isteyeceğini söyleyip durmuştu.

Aferin Asu, bravo sana! Kızım dizisinde hiç olmadı o sahne! 10

Oysa kendine bile hayrı olmayan Asu, annelikten de pek bir şey anlamadığı gibi, bir çocuğun duygusal dünyasını da hiç önemsemediğini bir anda gözler önüne serdi.

Asu, bir kaç saat geçirdikten sonra Öykü’nün kendisinin annesi olduğunu duyunca koşa koşa geleceği düşüncesine kapıldı. Ona bakabileceğini düşündü ve evlerine giderek damdan düşer gibi Öykü’ye “Ben senin annenim, seni almaya geldim” dedi.

Tabii bu ani durum karşısında Öykü şaşkınlık içinde kaldı. O anda Demir ile elele tutuşmaları ise, Asu’ya en güzel yanıttı aslında.

Sosyal medyada Asu’nun bu duygusuz ve duyarsız tavrı, doğal olarak pek çok eleştiriye neden oldu.

Dizinin devamında Öykü’nün bu duruma nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor. Ancak Asu’nun Öykü’nün hastalığını henüz bilmediği de bir başka mesele. Öğrendiğinde ne yapacak o da merak konusu.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Aferin Asu, bravo sana! Kızım dizisinde hiç olmadı o sahne! 11

Aferin Asu, bravo sana! Kızım dizisinde hiç olmadı o sahne! 12

Aferin Asu, bravo sana! Kızım dizisinde hiç olmadı o sahne! 11